Dziwne telepanie przodu
- ralfi_2006
- Forum Audi A6 / A7
Dziwne telepanie przodu
Mam taki problem ze strasznie telepie przodem przy hamowaniu, jesli delikatnie wciskam pedal jest ok ale jak mocno to zaczynam sie bac.
Dodam ze to nie wina tarcz bo sa nowe i dla pewnosci sprawdzane na tokarce na sucho. Wszystko z nimi ok dlatego pisze w tym temacie bo
nie moge sie doczytac o takim problemie gdzie indziej. Moze jakis kolega z okolicy pomoze?
Dodam ze to nie wina tarcz bo sa nowe i dla pewnosci sprawdzane na tokarce na sucho. Wszystko z nimi ok dlatego pisze w tym temacie bo
nie moge sie doczytac o takim problemie gdzie indziej. Moze jakis kolega z okolicy pomoze?
Ostatnio zmieniony 04 sty 2013, 18:38 przez ralfi_2006, łącznie zmieniany 1 raz.
OJ TAM
OJ TAM
OJ TAM
- ralfi_2006
- Forum Audi A6 / A7
- ralfi_2006
- Forum Audi A6 / A7
- ralfi_2006
- Forum Audi A6 / A7
- ralfi_2006
- Forum Audi A6 / A7
ralfi_2006, ja kupuje firmy MEYLE i taką końcówkę montowałem -a6-c5-wymiana-koncowki-drazka-vt40809.htm ale wiadomo są jeszcze inne dobre firmy.Przykład kpl zawieszenia http://allegro.pl/zestaw-wahaczy-meyle- ... 46406.html sprawdź dokładnie te końcówki pozdrawiam.
Ja preferuję dwie firmy jeżeli chodzi o wahacze.
1. Lemforder
2. Febi
Osobiście wymieniłem w swojej A6 cały przedni komplet na Lemforder. Kolega mój z kolei wsadził Febi i też jest zadowolony. Różnica jest na pewno w cenie no i oczywiście w jakości. Lemforder to jest to co daje fabryka, a Febi to już zamiennik. W twoim przypadku może nie być konieczności wymiany wahaczy albo sporadycznie jakiś jeden wahacz. Pamiętaj, że jak wymieniasz wahacz z jednej strony to i z drugiej tak samo (zawsze parami).
1. Lemforder
2. Febi
Osobiście wymieniłem w swojej A6 cały przedni komplet na Lemforder. Kolega mój z kolei wsadził Febi i też jest zadowolony. Różnica jest na pewno w cenie no i oczywiście w jakości. Lemforder to jest to co daje fabryka, a Febi to już zamiennik. W twoim przypadku może nie być konieczności wymiany wahaczy albo sporadycznie jakiś jeden wahacz. Pamiętaj, że jak wymieniasz wahacz z jednej strony to i z drugiej tak samo (zawsze parami).

>>>Pozdrawiam<<<
"Audi, vide, sile! - Słuchaj, patrz, milcz"
"Audi, vide, sile! - Słuchaj, patrz, milcz"
- ralfi_2006
- Forum Audi A6 / A7
- ralfi_2006
- Forum Audi A6 / A7