[ A6 C5] Problem z wyciągnięciem radia chorus
[ A6 C5] Problem z wyciągnięciem radia chorus
Mam problem z wyciągnięciem chorusa musze wpisać kod a kod zapisany z tyłu zadia, jestem w Niemczech nie moge tu dostać kluczyka do radia, wycinałem juz haczyki z karty ale nic z tego konczą mi sie już karty, Prosze o zdięcie z wymiarami orginalnego wyimaka, Szukałem już tego na forum nie znalazłem, Codziennie robie 500km a jazda bez radia to jak bez kierownicy
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2013, 19:50 przez feczan, łącznie zmieniany 1 raz.
feczan, ja poradziłem sobie pilniczkami do paznokci było troche walki ale poszło
tak wyglądają znajdziesz je na allegro pod nazwą wyjmaki
![Obrazek]()
PASUJÂĄ DO:
MERCEDES
VW
AUDI
SKODA
SEAT
FORD
RADIA:
Audio 5 Audio 10 Audio 30 APS Alpha Beta CC Classic Gamma CC Delta Delta CC Delta-6 Exquisit Monsoon Chorus Concert Special Premium RCD100 RCD200 RCD300 RCD500 Altea CD1 CD2 CD3 div
Nawigacja :
MFD MFD-2 MCD RNS RNS-2 RNS-E Navigation PLUS
DO NAWIGACJI POTRZEBNE SÂĄ 2 KPL.
Pozdrawiam
tak wyglądają znajdziesz je na allegro pod nazwą wyjmaki
PASUJÂĄ DO:
MERCEDES
VW
AUDI
SKODA
SEAT
FORD
RADIA:
Audio 5 Audio 10 Audio 30 APS Alpha Beta CC Classic Gamma CC Delta Delta CC Delta-6 Exquisit Monsoon Chorus Concert Special Premium RCD100 RCD200 RCD300 RCD500 Altea CD1 CD2 CD3 div
Nawigacja :
MFD MFD-2 MCD RNS RNS-2 RNS-E Navigation PLUS
DO NAWIGACJI POTRZEBNE SÂĄ 2 KPL.
Pozdrawiam

-
- Forum Audi A6 / A7
Re: Pomocy
By kupić coś na nie niemieckim ebay musze miec niemiecką karte kredytową a takowej nie posiadam , A problem rozwiązałem jak kowal, śrubokrętemgembas pisze:Jak nie mozesz dostac?od czego jest ebay?prosze do wyboru do koloru: http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40 ... Radio+Audifeczan pisze:Mam problem z wyciągnięciem chorusa musze wpisać kod a kod zapisany z tyłu zadia, jestem w Niemczech nie moge tu dostać kluczyka do radia, wycinałem juz haczyki z karty ale nic z tego konczą mi sie już karty, Prosze o zdięcie z wymiarami orginalnego wyimaka, Szukałem już tego na forum nie znalazłem, Codziennie robie 500km a jazda bez radia to jak bez kierownicy
pozdrawiam