[ AYM 2.5 155 KM] Zerwany pasek, nie wiem jaki ... :(
-
- Forum Audi A6 / A7
[ AYM 2.5 155 KM] Zerwany pasek, nie wiem jaki ... :(
Podczas postoju zauważyłem że coś mi wisi pod maską ! Patrze a tu pasek ok 1,5 szerokości mocno pocharatany. Przeciolem go i zdjolem bo innej rady nie bylo. Nie zauwazylem zadnych zmian w pracy auta ani zadnego komunikatu ostrzegawczego. Dojechalem do domu ok 25 km. Co to za pasek moze byc i jak dlugo moge jezdzic bez ?
![Obrazek]()
Ostatnio zmieniony 26 gru 2012, 12:45 przez selektronik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Faktycznie to od klimy, wszystko inne dziala ladowanie jest chlodzenie jest, nie ma tylko klimatyzacjiWasabi30 pisze:Sory nie dokładnie sprawdziłem na zdjęciuA pasek ma 3 rowki(święta) w takim razie to od klimy czyli jak go dokładnie usunąłeś to do mechanika i nie tylko możesz śmiało jechać tylko klimy nie będziesz miał
nic poza tym się nie powinno stać

Dziękuję za podpowiedzi
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
jego akurat latwo jest zdjac (to co z niego zostalo) nawet w warunkach parkingowych... - jedyny klopot moze sprawic odkrecenie wisko.... na Twoim miejscu podjalbym jednak probe 'wydlubania' wszystkich kawalkow paska... na wszelki wypadek - moze wystarczy go 'pociagnac' ? - albo przynajmniej upewnic sie ze nie 'obejmuje' juz kola pasowego....selektronik pisze:
Faktycznie to od klimy, wszystko inne dziala ladowanie jest chlodzenie jest, nie ma tylko klimatyzacji![]()
Dziękuję za podpowiedzi