Witam,
Ma ktoś z was doświadczenie ze zmianą anteny typu "bat" na "shark"?
Mój "bat" nadaje się do wymiany i pomyślałem sobie, że może zmienić na coś ładniejszego. W mojej c5 nie mam navi i nie chcę mieć.
Pozdrawiam,
Mariusz
[A6 C5 Avant] Podgrzewanie bocznych szyb
W drążek to się trafia raczej intuicyjnie.Toperz pisze:jak się jedzie w nocy to te diody oświetlają drążek zmiany biegówDagoth pisze:a takie dwie co swieca na czerwono w suficie? zawsze sie zastanawiam po co to... jak zblizylem kiedys reke aby zapalic swiatelko do czytania to bylem zdziwiony ze takie cos jest :P po co to wogóle?![]()
Ja nie miałem w ogóle podłokietnika a telefon miałem, nie wiem gdzie jest antena bo boczne są czyste całkiem.
Wg mnie wskazują miejsce włącznika lampek sufitowych, aby w razie potrzeby bez problemu trafić ręka w ciemności.
Notabene zamierzam dorobić taki bajer w moim starszym Passku, gdzie takich luksusów nie dali z fabryki..

Co do grzania to ja się nabrałem na .. ogrzewaną przednią szybę! Spodziewałem się elektryki, a tu się okazało, że to po prostu full nawiew. Ale dobre i to - przycisk jest wygodny.

2002 Audi A6 Avant 1,9 TDI
1996 Passat Variant 1,9 TDII
1996 Passat Variant 1,9 TDII
- metyoo
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Metyoo
- Rocznik: 1993
- Moje auto: S4 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 130KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Przecież włączniki lampek są osobno podświetlane, więc to twierdzenie jest przestrzelone...benny80 pisze:Wg mnie wskazują miejsce włącznika lampek sufitowych, aby w razie potrzeby bez problemu trafić ręka w ciemności.
Rzeczywiście, jakoś przyjemniej w nocy w samochodzie...jmm pisze:taki bajer uprzyjemniajacy jazdę nocą
- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Motostacja
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
apropo passata i lampki:
http://allegro.pl/passat-b5-lampka-pods ... 06602.html
Ogólnie dobra cena to do 80 zł według kącikowców MKIV gdzie też ta lampka pasuje
http://allegro.pl/passat-b5-lampka-pods ... 06602.html
Ogólnie dobra cena to do 80 zł według kącikowców MKIV gdzie też ta lampka pasuje

-
- Forum Audi A6 / A7
odświeżę temat
do wyjaśnienia... boczne tylne szyby są przygotowane pod różne typy radia, a w związku z tym pod różne wzmacniacze...jedne mają pojedynczą antenę, inne podwójną tzw. DIVERSITY a inne jeszcze tuner TV...
antena na dachu też może być tylko dla GPS, GSM lub również dla radia samochodowego...npDAB
![Obrazek]()
szyby TO STANDARD ale już dachowa to w zależności od wyposażenia...
myślę, że to oszczędzi kilka przyszłych pytań....
był też ten temat tutaj...
13543.htm
do wyjaśnienia... boczne tylne szyby są przygotowane pod różne typy radia, a w związku z tym pod różne wzmacniacze...jedne mają pojedynczą antenę, inne podwójną tzw. DIVERSITY a inne jeszcze tuner TV...
antena na dachu też może być tylko dla GPS, GSM lub również dla radia samochodowego...npDAB
szyby TO STANDARD ale już dachowa to w zależności od wyposażenia...
myślę, że to oszczędzi kilka przyszłych pytań....
był też ten temat tutaj...
13543.htm
Hiszpania jest piękna....szkoda że tak daleko