Sklep Ipart
Sklep
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[ BDG 2.5 169 KM] Wtryski od BDG Euro4 do BCZ Euro3, da rade

Silniki wysokoprężne
ODPOWIEDZ
Cineek
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[ BDG 2.5 169 KM] Wtryski od BDG Euro4 do BCZ Euro3, da rade

Post autor: Cineek » 17 gru 2012, 20:41

Witam, szukam informacji czy do słupka od BCZ podejdą wtryski i całe oprzyrzadowanie od BDG, sprawa jest dość pilna bo rozsypała mi sie prawa glowica w BDG i kupiłem słupek z głowicami od BCZ. Mechanik wymysla i nie chce mi przełożyć wtrysków bo twierdzi że jest inny kąt rozpylenia.
Jak to jest z tym na prawdę? Wiem że w BCZ nie ma wtrysku sterujacego ale można wyrzeźbić w głowicy otworek. proszę o pilną pomoc.

kuki23
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Re: Wtryski od BDG Euro4 do BCZ Euro3, da rade

Post autor: kuki23 » 17 gru 2012, 21:03

cinek ile razy będziesz pytal i ile razy zakladal posta dwa posty nizej pytales o to zaśmiecasz forum

Cineek
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Cineek » 17 gru 2012, 21:06

Pytam bo od tego jest forum, nikt nie ma pojecia na ten temat? Jestem zielony w tej kwestii, i szukam pomocy :( Nie chcę strzelić gafy i za chwile rozwalić silnik w Audiku... mam opcję że mogę oddać ten silnik w ciagu 14 dni dlatego jest to takie pilne, poza tym mimo zapewnień wielu osob doczytałem wypowiedź Piotrusia "Założenie do BDG pompy wtryskowej od AYM/BFC/BCZ moze tylko pogorszyć sytuację, a nawet zagrozić bezpieczeństwu układu korbowo-tłokowego silnika !" Mam wątpliwości co do tej przekładki którą chcę zrobić...

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl