pozdro...
[S6 C5] Lampy tył
- eneron
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHA 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Widziałem takie lampy na żywo w A6 C5 - rewelacyjnie wygląda i te ledy świecą bardzo mocno
Lepiej kup te lampy na przód niż jakieś czarne na tył. Mi osobiście bardziej się podobają tylne klosze po lifcie niż takie malowane, które pokazywałeś we wcześniejszym linku.
Sorry, ale te czarne lampy moim zdaniem zalatują wiochą i bardziej pasuje taki "tuning" do jakiegoś Golfa III lub Hondy Civic z rocznika 1992 niż do A6 <smuty>
Wszelki dokładany tuning moim zdaniem psuje wygląd zamiast poprawić i tak już ładny i wyważony styl A6
ALe najważniejsze, że robisz swoje auto, za swoją kase i auto przede wszystkim ma się Tobie podobać
pozdr.
A6 C6 2.0TDI 170KM, 2011 Avant, Octavia 1 VRS 180KM, Touran 1.9 TDI oraz nieśmiertelne, pancerne, wiecznie żywe, bezawaryjne A6 C5 1,9TDI AFN 110KM - najlepsze jakie do tej pory miałem
- posti
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A4 B7
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
moje zdanie w kwestii tuningu jest takie minimum z zewnątrz, maximum mechaniki i tego sie trzymam rękami i nogami 
dlatego z zewnątrz aktualnie wymieniam lampy i blendy tył na pilotfowe, maluje doły zderzaków i wypuszczam wydechy ale zamin je wypuszcze musze znalesc końcówki takie jak w RS6 czyli spłaszczony owal :D a reszta funduszy bedzie pchana w kolejne mody mechaniczne
dlatego z zewnątrz aktualnie wymieniam lampy i blendy tył na pilotfowe, maluje doły zderzaków i wypuszczam wydechy ale zamin je wypuszcze musze znalesc końcówki takie jak w RS6 czyli spłaszczony owal :D a reszta funduszy bedzie pchana w kolejne mody mechaniczne
MOC JEST NAŁOGIEM, TURBO PODSTAWA, NITRO ZABAWĄ...
-
_Wojtek_
uuuu, z tymi lampami na przod to zes pojechal...
masz sliczne autko, nie psuj go w ten sposob
masz sliczne autko, nie psuj go w ten sposob
Gdy widze audice to kwice
a ocy mi swicol jak znice
NOWE FOTY!! lampy, felgi 18"
zapraszam do ogladania:
a6-c5-moja-pistacja-vt4386.htm
a ocy mi swicol jak znice
NOWE FOTY!! lampy, felgi 18"
zapraszam do ogladania:
a6-c5-moja-pistacja-vt4386.htm
- eneron
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.0TDI CAHA 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
posti pisze:moje zdanie w kwestii tuningu jest takie minimum z zewnątrz, maximum mechaniki i tego sie trzymam rękami i nogami
I tak trzymaj
W A6 nie ma czego poprawiać bo można tylko zepsuć dokladając jakieś "bajery"
Jeśli tuning wizualny to tylko dołożenie fabrycznych akcesoriów
A6 C6 2.0TDI 170KM, 2011 Avant, Octavia 1 VRS 180KM, Touran 1.9 TDI oraz nieśmiertelne, pancerne, wiecznie żywe, bezawaryjne A6 C5 1,9TDI AFN 110KM - najlepsze jakie do tej pory miałem