Witam,
jakiś czas temu kupiłem używane AMI do MMI2G High.Wszystko było ok, do czasu gdy kilka tygodni do tyłu AMI zaczęło się wieszać.
AMI wisiało dłuższą chwilę na ekranie z napisem inicjalizacja lecz zaraz było ok i urządzenie grało.
Teraz od tygodnia jest napis inicjalizacja i co chwilę,nawet gdy nie jest wybrane do odtwarzania AMi następuje przerwanie chwilowe dźwięku, jest cisza.
Domyślam się że uszkodziło się AMI, czy wie któryś z was czy takie cuda naprawiają? Jeśli tak to gdzie.
Jeśli nie opłaca się tego naprawiać,to chętnie kupiłbym używane AMI za rozsądne pieniądze.
Pozdrawiam
Paweł
Problem z AMI
No właśnie nie, nie rozładował się akumulator, kompa już podłączałem.
Ami milczy jak grób. Dodatkowo zauważyłem iż w menu wyboru źródła dźwięku, czyli tam gdzie jest cd, tv, ami dzieją się dziwne rzeczy.
Ami raz jest do wyboru raz jej nie ma w ogóle. Stawiam na to że jest AMI uwalona.
Podejrzewam że poszło coś może z pamięcią, wygląda jakby jakby jej czegoś brakowało przez to nie mogła wystartować bo szuka czegoś w pamięci co zgubiła.
Pozostało chyba kupno nowej.
Odnośnie ochrony komponentu, to z tego co się orientuje to na AMI nie ma owej blokady, każda AMI jest Plug&Play.
Ami milczy jak grób. Dodatkowo zauważyłem iż w menu wyboru źródła dźwięku, czyli tam gdzie jest cd, tv, ami dzieją się dziwne rzeczy.
Ami raz jest do wyboru raz jej nie ma w ogóle. Stawiam na to że jest AMI uwalona.
Podejrzewam że poszło coś może z pamięcią, wygląda jakby jakby jej czegoś brakowało przez to nie mogła wystartować bo szuka czegoś w pamięci co zgubiła.
Pozostało chyba kupno nowej.
Odnośnie ochrony komponentu, to z tego co się orientuje to na AMI nie ma owej blokady, każda AMI jest Plug&Play.