hej. czy ktoś mi może napisać czy jeśli Tuner tv w mmi 3g widzi programy typu eska tv polo tv i inne nadawane cyfrowo to jest szansa by je odtworzył? mam taki problem ze widzi programy ale po włączeniu słychać przerywany dźwięk a na ekranie nie widać obrazu tylko jakieś tło z nutkami.
na tunerze napisane jest:
Hybrid- TV- Tuner
Audi Dvb-T Most
4F0 919 129
MMI 3G Tuner Tv
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Ten cyfrowy tuner lata po kodowaniu Mpeg2 takie jak istnieje w europie natomiast w Polsce mamy do czynienia z nowszym kodowaniem Mpeg4 i dlatego masz tylko dzwiek i brak obrazu.
Od dawna poluje na emulator lub cos podobnego aby przerobiło Mpeg4 na Mpeg2 dla tv istnieje cos takiego w postaci karty ale dla autek nikt jeszcze nie wymyślił wersji na 12volt.
To co możesz zrobić to oglądaj analoga bo jeszcze działa w PL
Od dawna poluje na emulator lub cos podobnego aby przerobiło Mpeg4 na Mpeg2 dla tv istnieje cos takiego w postaci karty ale dla autek nikt jeszcze nie wymyślił wersji na 12volt.
To co możesz zrobić to oglądaj analoga bo jeszcze działa w PL
Pierwszy, najlepszy forum Audi A6 w Polsce - A6Klub.PL ! 

-
- Forum Audi A6 / A7
skończyłem przed chwilą pisac z Panem który montuje tunery do audic i trzeba zakupić taki 4G0 919 129 zeby mpg4 u nas chodziło w autach... niestety koszt jest dośc wysoki bo 2500 zł a przy zostawieniu starego tunera mpg2 około 1600 zł szkoda ze montuja taką lipę w dośc nowych autach bo moja a4 z 2009 roku jest i człowiek sie wkurza jak coś takiego z tak banalnego powodu nie działa:/
-
- Forum Audi A6 / A7
To i tak masz wyjście bo zostawiasz stary i bierzesz w rozliczeniu nowy 4G0-co i tak trzeba przerobić pinologie.
A co z tymi co w ogóle nie mają tunera anten i ori kabli?
Ja czekam za nowszą wersją Fiscube jak tylko pojawi się z Mpeg4 to kupuje w ciemno na test.
A co z tymi co w ogóle nie mają tunera anten i ori kabli?
Ja czekam za nowszą wersją Fiscube jak tylko pojawi się z Mpeg4 to kupuje w ciemno na test.
Pierwszy, najlepszy forum Audi A6 w Polsce - A6Klub.PL !