[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
sklep moto
Panowie, macie jakis dobry sprawdzony sklep z moto czesciami (filty itp) do audiw KRK, gdzie ceny sa w miare rozsadne?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
dzieki za info
zbieram sie zeby w koncu wpasc po raz pierwszy, narazei jestem troche chory wiec odpada ale napewno sie pojawie... 

- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radosław
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
No było super!!!!feeble3 pisze:To się nazywa spot! Nieobecni mogą tylko żałować... było zaaaajebiście.
Ostatecznie do szczęścia w zminie brakuje mi... manuala
Chociaż sprawiliście mi przykrość, bo nikt nie zauważył jak się zmieniła moja sylwetka. Ubodło mnie to bardziej niż babę z czarnej przerobioną na rudo, gdy nikt tego nie dostrzeże.
Od 3 dni chodzę na siłownię

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Skrzynia: Manual
Co manual to manual
Na spocie był widoczny mały wóz, wielki wóz a nieopodal w krzakach stał radiowóz! 

Audi a6 c5 2000r 2.5TDI 180KM - post451237.html#p451237
- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7
mike10 pisze:ja niestety pojawilem sie pod krokusem bo popoludniu nie mialem czasu wejsc na forum wiec dopiero po powrocie do domu okazalo sie ze zmieniliscie miejscowke
Trzeba było dzwonić

ps. Byłem znowu na siłowni, popodnosiłem trochę, potem spinning 2 godzinki interwał i lajtowo endurance, a na dożynki 7 km biegu. Z sauny nie miałem siły wyjść, pod prysznicem lodowata woda prawie zatrzymała mi akcję serca, a ręcę trzęsą się do teraz jakbym rąbał kapucyna

- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7
Wodorost to jest wtedy gdy długowłosy student AGH wpadnie do wody razem ze swoim zielonym plecaczkiem harcerskim i w przepoconych glanach noszonych przez cały rok. Wtedy te kudły wyglądają jak wodorosty.censored pisze:Hehehehehe , chyba WODOROSTY heheheWyrwiząb pisze:ps. Byłem znowu na siłowni, popodnosiłem trochę, potem spinning 2 godzinki interwał i lajtowo endurance, a na dożynki 7 km biegu. Z sauny nie miałem siły wyjść, pod prysznicem lodowata woda prawie zatrzymała mi akcję serca, a ręcę trzęsą się do teraz jakbym rąbał kapucynaBędą PRZYROSTY
![]()