[A6 C5] blenda tylnej szyby - sedan
- Jarecki
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Henryk
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 AGA 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
[A6 C5] blenda tylnej szyby - sedan
witam
przegladajac Allegro znalazlem taka blende do naszych Audunieek :mrgreen: http://moto.allegro.pl/item507830898_au ... na_tc.html czy ktos z forumowiczow taka blende ma zamontowana :?: jak z wykonaniem i pasowaniem :?: bo wlasnie zastanawiam sie nad kupnem 
- Jaszczur-gl
- Forum Audi A6 / A7

tez sie nad czyms takim zastanawialem, tylko ze niewiem jak wy ale ja mam w tym miejscu na szybie mala antenke zamontowana
Gdy widze audice to kwice
a ocy mi swicol jak znice
NOWE FOTY!! lampy, felgi 18"
zapraszam do ogladania:
a6-c5-moja-pistacja-vt4386.htm
a ocy mi swicol jak znice
NOWE FOTY!! lampy, felgi 18"
zapraszam do ogladania:
a6-c5-moja-pistacja-vt4386.htm
-
Bolszakoof
Moj znajomy kupił taka z tym ze do A4... Blenda z jednej strony dopasowana a z drugiej brakuje jej kilka mm 
Poza tym one w 90% wychodza spod reki producenta (czyli z szopy bo nie sadze zeby to produkowano je w fabryce) krzywe. Ciezko jest ja dopasować a przede wszystkim jesli ktos ma nieprzyciemniuone szyby widac od srdoka silikon.. Tragicznie to wyglada. Jest to wykonane z laminatu na zywicy, a nie z ABS-u.
Radziłbym poszukać czegos z IN-PRO
Poz
Poza tym one w 90% wychodza spod reki producenta (czyli z szopy bo nie sadze zeby to produkowano je w fabryce) krzywe. Ciezko jest ja dopasować a przede wszystkim jesli ktos ma nieprzyciemniuone szyby widac od srdoka silikon.. Tragicznie to wyglada. Jest to wykonane z laminatu na zywicy, a nie z ABS-u.
Radziłbym poszukać czegos z IN-PRO
Poz
-
MISIEK_A6
-
Bolszakoof
Jednemu się podoba, a drugiemu nie ( ja raczej należę do tych drugich) ale jesli juz miałbym zakładać to zdecydowanie zamówiłbym coś sprawdzonego, i przede wszystkim z ABS-U bo z doswiadczenia wiem, ze laminaty nieważne jak pieknie beda opisywane, nie są dobrze dopasowane, a jesli nawet sa, to sama struktura laminatu pozostawia wiele do zyczenia, a przecież blenda jest dość spora, wady laminatu bedzie trudno zakryc lakierem