heh widze ze codo felg opcji jest milion polerke juz tez rozważałem ale będzie taki ciemno złoty met.
codo spalania mwie najszczerszą prawde dzis robilem kilku km odcinek specjalnie skasowałem srednie spalanie zeby lecialood zera wachania było od 10/4 do 11/5 ale jechalem naprawde delikatnie gdzie moglem puscilem noge z gazu
lukass22
Fura pierwsza klasa. Gleba i koła robią dobrą robotę. A co do tej mocy to wiadomo papier wszystko przyjmie i nawet jak według danych technicznych 165 ogierów pod maską to Cie pocieszę, że w rzeczywistości możesz mieć nawet o parę kucyków więcej
2.4 V6 miały to do siebie, że niektóre dostawały tzw bonus od fabryki czyli więcej mocy niż podaje seria.
Witam po dlugiej zimowej przerwie ponizej aktual wraz z kolorem i spasowaniem
napoczątek felga
kolor trafiony w sedno do złotego dosypany brokat
fotka zaraz po załozeniu kół zeby sprawdzic jak pasuje sie koło
i kilka zdjec z nowej miejscówki
jeszcze bez polerki i wosku i ogolnego czyszczenia po zimie niezłe bling bling :D
co warto dopisac blenda poszła w kolor czarny w idealny połysk zastanawiam sie nad lampami full red
jeszcze mały datal uslyszalem ze to detale tworzą całosc
jak narazie totyle z gróbszych modyfikacji wmoim audi
zracji braku pracy wtym pieknym kraju ....
jezeli wpadni mi pomysł na jakis nisko budzetowy mod zrobie napewnoi pochwale sie fotkami
Mój faworyt z Raceism.Buda w oryginale,na niskim zawiasie i dobrym kole.Ja już bym nic nie zmieniał ewentualnie koła na jakieś skręcane z rantami.Tylko nie zakładaj żadnych diodowych lamp itp