kolego tomekkk1 ja chodze do pracy nie mam czasu jak ty siedziec i sledzic dlatego nie odp ... fak jest taki ze trzeba to naprawic ale jak ster kosztuje 800zł to trzeba czekac az wystawia za normalne pieniadze a nawet nie naciszyłem sie autem a zaczeło sie to swiecic (!)
masz volvo jezdzi bespiecznie i jak nie znasz tematu nie pisz bo babcia ma takie samo gadane jak ty jestes prawy i sprawiedliwy tozgłos sie do moj bochater... forum jest zeby pomagac
jak oszukać licznik żeby nie świecił wykrzyknik na FISie
-
- Forum Audi A6 / A7
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
AUTO-DIZAJN, nie najeżdżaj tak na mnie bo sobie nie pozwolę. Co ja pracy nie mam? Gdzie się czepiam, że nie odpowiadasz? Pomyśl też, że miałem Audi przed Volvo (stąd jestem tu na forum) i też miałem problemy ze sterownikiem ABS.
Moja rada: jeżeli 800 złotych to dla Ciebie dużo by jeździć bezpiecznie to lepiej sprzedaj to Audi bo jeszcze nie masz pojęcia co to są koszta w A6 C5 2.5TDI. Hamulce to "bezpieczeństwo czynne" a w C5 nawet sprawne hamulce zwłaszcza z dużym, ciężkim "dizlowskim" klocem pod maską pozostawiają wiele do życzenia. Z resztą każde auto to skarbonka bez dna. Myślałem że już takie rzeczy rozumiesz.
A jeśli masz coś do mnie to na priv, a nie na forum publicznym.
Sorki za OT.
Moja rada: jeżeli 800 złotych to dla Ciebie dużo by jeździć bezpiecznie to lepiej sprzedaj to Audi bo jeszcze nie masz pojęcia co to są koszta w A6 C5 2.5TDI. Hamulce to "bezpieczeństwo czynne" a w C5 nawet sprawne hamulce zwłaszcza z dużym, ciężkim "dizlowskim" klocem pod maską pozostawiają wiele do życzenia. Z resztą każde auto to skarbonka bez dna. Myślałem że już takie rzeczy rozumiesz.
A jeśli masz coś do mnie to na priv, a nie na forum publicznym.
Sorki za OT.