Witam,mam problem otoz kupilem sobie nowe radyjko link do radyjka: http://www.sklepaeg.pl/radio-samochodow ... 6-dvd.html
Moje auto to a c5.... wczesniej tez mialem dotykowe radyjko cos takiego jak to nowe tylko ze stary typ pionner...
i mam strasznie namieszane z kablami,nie mam kostek iso.... pod stare radyjko byly podlaczone czujniki cofania jaki i kamera z przodu auta...mam bardzo niski zderzak...zeby zobaczyc czy nie zachacze o krawzenik.... ale mniejsza o to...
sprawdzalem zarowka w ktorych przewodach jest prad... zolty... czarny masa... wiec podlaczylem zolty i czarny do tych samych kolorow w aucie... i radyjko wlaczy sie tylko na 1 sekunde... stare radio wylaczalo mi sie jak wyjelem kluczyk.... czyli bylo pod zaplon?? probowalem jeszcze jeden przewod. czerwony z auta..tzn. ten czerwony jest tak naprawde brazowy tylko predluzony czerwonym przewodem i jak sprawdzalem go i mase to zarowka sie swiecila.... i podlaczalem go pod czerwony z radyjka i to samo... a teraz juz w nim nie ma napiecia i nie jestem pewnie cy wogole bylo to to sprawdzal kolega... z tym drogim przewodem... kliknac na zdjecie to bedzie w kolorze...
[ Radio] Nowe radio DVD... problem z podlaczeniem ... gasnie
[ Radio] Nowe radio DVD... problem z podlaczeniem ... gasnie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- jacek528
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jacek
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Brak
- Paliwo: Diesel
Mario, jeśli nie jesteś pewien tej instalacji, nie Ty ją przerabiałeś i dysponujesz tylko żarówką do jej sprawdzania ... proponowałbym Ci udać się do kogoś, kto chociaż miernik będzie posiadał.
Ewentualnie jeśli pierwsza wersja Ci nie odpowiada, poprowadź nowy przewód bezpośrednio z źródła zasilania i wówczas będziesz w 100 % pewien tego co jest.
Pozdrawiam
Ewentualnie jeśli pierwsza wersja Ci nie odpowiada, poprowadź nowy przewód bezpośrednio z źródła zasilania i wówczas będziesz w 100 % pewien tego co jest.
Pozdrawiam
-
- Forum Audi A6 / A7