[ A6 C5] Audi A6 C5 na C6
Czytam wypowiedzi wasze i flaki mi się gotują,jak można doczepić takie coś do C5ki?Trzeba nie mieć gustu,i przenigdy nie będzie to pasowało do całości.Bredzicie takie smuty chyba tylko z zazdrości do C6ki,bo jeśli by było inaczej to pewnie bym widział C6 przerobione na C5,żenada.C5 może i jest tanie z początków produkcji i totalnie wylochane,ale za ładną sztukę poliftową 1.9 TDI to 28 trzeba dać.Tak na marginesie to nie wiem czy ktoś z was widział c6kę z bliska taką 2.0tdi w podstawowej wersji?Jaka to jest porażka ,chodzi mi o środek.
ktoś na tym forum już napisał dawno,lepsze wypasione C5 niż golas C6:)
ktoś na tym forum już napisał dawno,lepsze wypasione C5 niż golas C6:)
- phpbb3 forum A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
też nie uważam żeby coś takiego jak przeróbka c5 na c6 miała jakiś sensowny powód, ale jestem fanem tuningu wizualnego. po naszych szarych ulicach jeździ sporo szarych aut i każda przeróbka wpadająca w oko wywołuje uśmiech na mej twarzy. wiadomo że przeróbki różne więc i uśmiech raz z zachwytu raz z politowania ale jakiś koloryt musi być. trochę wyluzujcie, bo to że ktoś coś przerobi nie musi się nikomu podobać ale za włożoną pracę jakiś szacun się należy.
co prawda nie A6 ale za to oryginalny tuning niemiecki
http://otomoto.pl/audi-a8-3-7-tuning-za ... 54902.html

http://otomoto.pl/audi-a8-3-7-tuning-za ... 54902.html
tego linka podałem już w innym temacie, ale do tego też się nadaje. Osobiście nigdy nie próbował bym poprawiać projektantów. Jak ktoś chce mieć koniecznie C6 to niech sobie kupi, jak nie ma teraz kasy - niech czeka. Ja zawsze sobie mówię jak zobaczę fajną furkę " za 10-15 lat sobie kupię" 

Rozumiem delikatne poprawianie fabryki, ale jesli nie podoba Ci się C5 to po pierona tym jeździsz?Yogi2503 pisze:modyfikacje
Tym bardziej, że moim zdaniem C5 pod wieloma względami jest ładniejszy niż C6, dlatego taką przeróbkę uważam za profanację.
Jednak kazdy ma swoj gust, więc nie obrażaj się, że ktoś na forum ma inne zdanie. Twoje auto, Twoja wola, jak Ci się podoba to OK. Nie wymagaj tylko żeby wszystkim sie podobało. Inna sprawa to kasa - jak zobaczyłem ile kasy ludzie wsadzili w taką przeróbkę to <szok> ja bym wolał jechac na wakacje czy dołożyć do c6 (czy co tam innego chce).
Szerokości, Wesołych ÂŚwiąt i oby fotoradary przestały działać w Nowym Roku