Witam
Witam.. moze ktoś z was miał podobne objawy do moich.. rano auto odpaliło bez problemu. Lecz pozniej przy wyprzedzaniu przy predkości 130km/h zabuczało i straciło moc.. i więcej nie pojedzie. jakby ktoś mu ogranicznik założył. Na 1 i 2 biegu jest jeszcze ok a potem koniec. Dodatkowo jeszcze przy zmianie biegów słychać lekki świst. (tylko przy zmianie biegów)
[ BRE 2.0 140 KM] Brak Mocy c6 2007
-
- Forum Audi A6 / A7
Uwielbiam jak jakiś ... (w to miejsce można wpisać dowolne słowo) zada pytanie, a potem ma w głębokim poważaniu Klubowiczów, którzy starają się mu pomóc... albo pojechał już gdzieś i naprawił... ale elementarna kultura by nakazywała, aby podzielić się przyczyną problemu 
P.S. Mam nadzieję, że powyższe zostanie ujete w regulaminie forum i będzie można bez skrępowania usuwać takich 'klubowiczów'

P.S. Mam nadzieję, że powyższe zostanie ujete w regulaminie forum i będzie można bez skrępowania usuwać takich 'klubowiczów'

[/b]0x4B25A spokojnie.Mnie też to denerwuje,ale dopiero wczoraj wieczorkiem napisaliśmy parę nowych postów,a dzisiaj jest niedziela.Każdy ma prawo do wypoczynku.Zresztą kolega może być w pracy jak ja na przykład
Nie każdy ma tak dobrze jak Ty i w niedzielę siedzi sobie przy piwku.Chociaż ja już tak
Poczekajmy do jutra,aż wszyscy wrócą do normalności.

Nie każdy ma tak dobrze jak Ty i w niedzielę siedzi sobie przy piwku.Chociaż ja już tak

Poczekajmy do jutra,aż wszyscy wrócą do normalności.