Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[ BRE 2.0 140 KM] Zakup C6

Silniki wysokoprężne
Plugibugi
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[ BRE 2.0 140 KM] Zakup C6

Post autor: Plugibugi » 11 lis 2012, 10:59

Witam Klubowiczów na wstępie Przepraszam ale jestem ÂŚwieżakiem na tym forum mam chęć zakupić A6 C6 z Silnikiem BRE 2,0 140 Km z przebiegiem 190 tys, z 2006 roku opinie w sprawie tego silnika , wiem powiecie że ten temat był przerabiany milion razy , ale chodzi mi jaki szukać silnik i czy jest godny polecenia i żeby nie był awaryjny ,i nie spędzał czasu tylko na serwisie. Pozdrawiam .

saintdf

Post autor: saintdf » 25 lis 2012, 14:44

Witaj.Te silniki są i nie są awaryjne.Wszystko zależy jak kto dbał o autko.Poszukaj jakiegoś kolegi z forum może będzie Ci w stanie pomóc.Podjedzie ,sprawdzi,podłączy kompa.Powiedz coś więcej o tym samochodzie.Czy jest serwisowany,co było wymienione podczas serwisowania czy coś Ci w nim nie pasuje?Weź go na chłodno bez napalania,ze może być Twój obejrzyj,odpal,przejedź się i napisz swoje spostrzeżenia.

boberek

Post autor: boberek » 10 gru 2012, 14:36

Ja mam takie auto
Zrobiony program na 170
Zregenerowany wałek pompy oleju
jezdzi jako tako do przemieszczania wystarczy zdecydowanie

saintdf

Post autor: saintdf » 10 gru 2012, 19:13

boberek pisze:Ja mam takie auto
Zrobiony program na 170
Zregenerowany wałek pompy oleju
jezdzi jako tako do przemieszczania wystarczy zdecydowanie
ÂŁadnie napisałeś jako tako.Ja po naprawie wtrysków jestem znów szczęśliwym posiadaczem A6C6

boberek

Post autor: boberek » 12 gru 2012, 10:25

wiesz ja nie narzekam ale wiekszość ma tu 3.0 tdi
wiec dla nich to jaok tako :)
dla mnie to auto po porgramie jest zdecydowanie wystarczjące :) i da sie tym jezdizć dośc dynamicznie :) jesli ktos chce sie tym ścigac ze świateł to nie jest to auto do tego :)
w trase jak znalazł :) na 19 calach :) trasa pali w granicach 7 :) z predkościami do 160 i po co więcej :)

0x4B25A

Post autor: 0x4B25A » 12 gru 2012, 10:35

Plugibugi, _powitania

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja