Trzeszczenie podczas ruszania
Trzeszczenie podczas ruszania
Witam .otóż panowie.gdy rano zapalam samochód włącze sobie pierwszy bieg i chce ruszyć to słysze dźiwne trzeszczenie z przodu auta,teraz jak już jest coraz zimniej to coraz bardziej to słuchać i to tylko jak ruszam bądź przychamuje.a jak już przejade z 5-10km to już nie słychać tego wogóle.co to może być?dodam że zawieszenie niedawno całe wymieniane to znaczy wszystkie wachacze łączniki i końcówki drążków..miał ktoś takie coś może? z góry dzięki i pozdrawiam
Hej i jak tam poradziłeś cos ta te trzaski ?
Ja mam taki obiaw ze jak ruszam dynamiczniej ( mam automat) to słycha c zpod auta takie trzasniecia mocne jak by sie cos urwac miało, to samo jak pod gorke wyjezdzam z parkingu na takiej tarce.
Ogladaelm auto na podnosnikach, w zawiasie ok jest wszystko skrzynia nie cieknie its nic. Mam sportowe zawieszenie i pare razy przydzwonilem podloga w okolicach sanek konkretnie i ich łaczenia. Zreszta trzaski zaczely sie po takim uderzeniu.
Myslicie ze to to i jak pojade na kanał, dokrece to minie ?
Ja mam taki obiaw ze jak ruszam dynamiczniej ( mam automat) to słycha c zpod auta takie trzasniecia mocne jak by sie cos urwac miało, to samo jak pod gorke wyjezdzam z parkingu na takiej tarce.
Ogladaelm auto na podnosnikach, w zawiasie ok jest wszystko skrzynia nie cieknie its nic. Mam sportowe zawieszenie i pare razy przydzwonilem podloga w okolicach sanek konkretnie i ich łaczenia. Zreszta trzaski zaczely sie po takim uderzeniu.
Myslicie ze to to i jak pojade na kanał, dokrece to minie ?
Tuningi:
Tiptronic kodowanie 33 :D (zrób to sam, efekt bezcenny)
H&R -40 plus Sachs Sports & MTS - Taczka BEZCENNA
Plus DVD, ALU 17" z chrom
i bla bla 
Tiptronic kodowanie 33 :D (zrób to sam, efekt bezcenny)
H&R -40 plus Sachs Sports & MTS - Taczka BEZCENNA

Plus DVD, ALU 17" z chrom

- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Motostacja
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
ja dokręciłem sanki ale tak jak trzeszczało to trzeszczy dalej i nie wiem w co teraz uderzyć kurde...teraz myśle nad gumami przy stabilizatorach albo może coś z amorkami...nie wiem chyba że coś przy skrzyni może bo to słychać tylko przy ruszaniu a jak jade i buja autem to nic nie słychać i dziwne jest to że jak przejade z 5 kilometrów to tego dźwięku juz nie ma...hmm poduchy na skrrzyni??