[Audi A6 C5] CB radio w schowku pod kierownicą
w progu najlepiej..mydoom pisze:Panowie montaż swoją drogą ale pytanie moje o podpięcie w instalacje zasilania i którędy poprowadzić kable do anteny??
od srodka jak masz plastikowy próg wyciagasz go (na klipsach jest i puszczasz tamtedy kabel az do tylnej kanapy (tam tez masz zdejmowany plastik) stamtad juz do bagaznika przecisniesz byle jaką szczeliną
-
- Forum Audi A6 / A7
koledzy bo też przymierzam się do wsadzenia w ten schowek radia harry 3 , tylko mam pytani:
-czy na głośniku wbudowanym jak tam radio tak wcisnę (wchodzi na styk) to czy z zatkanego głośnika dobrze słychać? czy muszę dokupić głośnik zewnętrzny?
i drugie mam antenkę ML-145 ale chciałbym zamontować na stałe na uchwycie na klapie (relingi odpadają i dziurka), jaki uchwyt najlepiej pasuje na klapę w kombi a6 c5 i w którym miejscu macie zamontowany ten uchwyt?
-czy na głośniku wbudowanym jak tam radio tak wcisnę (wchodzi na styk) to czy z zatkanego głośnika dobrze słychać? czy muszę dokupić głośnik zewnętrzny?
i drugie mam antenkę ML-145 ale chciałbym zamontować na stałe na uchwycie na klapie (relingi odpadają i dziurka), jaki uchwyt najlepiej pasuje na klapę w kombi a6 c5 i w którym miejscu macie zamontowany ten uchwyt?
sierra MK2 -> scorpio MK1 -> golf3 -> A6 

Mój President też wchodzi na styk do tego schowka, z nasłuchiwaniem na mam problemów, z tym, że głośność trzeba trochę podkręcić. Obejdzie się bez głośnika zewnętrznego.
Co do uchwytu, używam takiego jak w tym linku: http://allegro.pl/uchwyt-bagaznikowy-al ... 90121.html
Zamocowany na klapie po lewej stronie praktycznie pod samiutką szybą. Zdecydowanie polecam ten uchwyt.
Pzdr.
Co do uchwytu, używam takiego jak w tym linku: http://allegro.pl/uchwyt-bagaznikowy-al ... 90121.html
Zamocowany na klapie po lewej stronie praktycznie pod samiutką szybą. Zdecydowanie polecam ten uchwyt.
Pzdr.
-
- Forum Audi A6 / A7
a jaką antenkę masz do tego uchwytu?piwko28 pisze:Mój President też wchodzi na styk do tego schowka, z nasłuchiwaniem na mam problemów, z tym, że głośność trzeba trochę podkręcić. Obejdzie się bez głośnika zewnętrznego.
Pzdr.
bo szczerze ta sirio ml-145 za długa jak dla mnie , wystarczyła by mi jakaś do 1metra. W służbowym mam 1m wilson lite wil i mi wystarcza do moich potrzeb.
i jeszcze miałem pytać gdzie wpinacie się w skrzynkę bezpieczników ?
Witam Panowie mam takie pytanie posiadam radyjko yosana pro 120 i antene siro ml145 i chcialem sie spytac gdzie wsisnac radyjko tak aby bylo ok i jeszcze pytanie gdzie lepiej stawiac antene na dachu czy moze na klapie jeszcze dodam ze czeka mnie jakies 2500k drogi tak wiec zalezalo by mi na dobrym odbiorze
Moje mody:
Ledy w podświetlaniu tablicy rej.
Ledy w podświetlaniu tablicy rej.