Mnie dziś niestety też nie będzie..

Bawcie się dobrze

gembas pisze:Czlowieku ko go ja sie czepiam,czytales co napisalem?napisalem tylko podkreslam tylko ze lepiej i bezpieczniej bylo by stosowac 4 opony zimowe nie dwie,myle sie??to tyle,to przemila kolezanka zaczela odbierac to chyba nie w ten sposob co trzeba,piszac mi o rozczochranej,palcach i fetyszach,nadazasz?potem wlaczyles sie ty i zastanawiam sie po co??masz problemy?sa odpowiednie poradnie pzreznaczone dla ludzi z problemami,a ty je masz i to w doslownym tego slowa znaczeniu,nie masz co robic??na prawde,nie dosc ze nie rozumiesz to co pisza inni to wypisujesz jakies bzury,wcinasz sie miedzy wodke a zakaske nie wiedzac o co chodzi,jestes juz nawet nie smieszny tylko zalosny chlopaku,chcesz pisac pisz w temacie nie o wyemaginowanych przez siebie dyrdymalach,a czepiac to sie mozesz psiego ogona nie mnie bo nie masz do tego zadnego prawa chlopcze,tyle,koncze i koncz rowniez ty,pozdrawiam.....robert229 pisze:Cóż gembas, ja się czepiam tylko ciebie,a ty wszystkich
Monia, fotek nie mamy tym razem, ale specjalnie dla Ciebie wgrałem do youtube filmik jaki z Rock'iem nagraliśmy z myślą o Tobie:monapiastoof pisze:gembas, Stwierdzam że to raczej Twoja osoba wcina się o byle co i chyba nabija sobie posty pisząc byle co byle gdzieNasz Krakowski klimat jest specyficzny, więc faktycznie możesz go nie kumać, ale spoko, nic się nie martw, nie Ty pierwszy, nie ostatni. A swoją wypowiedzią do kolegi "natręta" pokazujesz że albo Twoja ma okres albo poprostu w pracy dostajesz po dupie i jak typowe dziecko neostrady w internecie jesteś kozak a w życiu niekoniecznie
![]()
![]()
Tyle w temacie ja mam do napisania, dłuższe ględzenie sensu nie ma, z tytułu podejścia jakie reprezentujesz ; )
Rocku, czy Wy czasami strzelacie jakieś fotensy?: D
O co chodzi z tymi rybami? Polecasz jakieś dobre miejsce jak mniema, zgadza się? Napisz dokładnie gdzie to jest ewentualnie, lubię ryby.feeble3 pisze:Cała ta dyskusja była kompletnie bez sensu, dobrze że już jest spokój. Peace i proszę zapier**lać na rybki do Tomaszka na Nowy Kleparz!
A znasz się trochę na przyrządzaniu tych rzeczy? Jak przyjdę to doradzisz co i jak?feeble3 pisze:Jutro jestem od 8.00 do ok. 16-17Max, Kalmary i Krewetki czekają na Ciebie
oprócz tego kilka gatunków w wersji wędzonej, pełna mrożonka i sałatki ze śledziem
![]()
Może jutro mnie ktoś odwiedzi bo ruch na razie słaby...?
Dla Maćka mam coś takiego:The Rock pisze: Maciek a tu coś dla ciebie http://moto.allegro.pl/kute-tloki-wossn ... 56463.html , http://moto.allegro.pl/intercooler-kit- ... 32572.html powiem ci że 1.8 t ma potencjał gdybyś założył te graty i zrobił czipa to ze 220 koni by zrobiło![]()