[ A6 C6] Oponki na zime - jakich firm sie wystrzegac?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
enduro7,Jak dostarczysz mi do testowania te opony to spoko
na nową markowa oponę mine nie stać(a przynajmniej szkoda mi kasy,bo x4=jakies 2tysie przynajmniej)a od używki wolę nowego chinola,a czy ty jezdzisz na nówkach markowych i zmieniasz je co 3 lata tak jak książka podaje??(jak tak to masz zajebiście popłatną pracę albo bogatego tatusia-moje graty
)

Audi A6 forum w Polsce - https://a6klub.pl
-
- Forum Audi A6 / A7
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
[quote="enduro7"]po prostu pracuje w tym temacie i mam dużo większe możliwości okazyjnego zakupu i korzystnej sprzedaży[/quote
No i wszystko jasne-też bym tak chciał
No i wszystko jasne-też bym tak chciał

Audi A6 forum w Polsce - https://a6klub.pl
-
- Forum Audi A6 / A7
witam wszystkich klubowiczów la osobiście poleciłbym NOKIANY WR A3 245/45R18 100 V XL opony asymetryczne bardzo dobre opony na zimę sam je posiadam w mojej Audi S6 4.2l 340KM Quattro jedna sztuka kosztuje ok 750 zł.sprawują się naprawdę b.dobrze nie huczą świetny opony producent Finlandia ps.jakie u nich są zimy i warunki atmosferyczne? pozdrawiam
- krzysiek-54
- Forum Audi A6 / A7
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 4.2 299KM
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Właśnie kupiłem takie tylko, że 225/45 R18 i cena 510 zł...krzysiaczek1978 pisze:witam wszystkich klubowiczów la osobiście poleciłbym NOKIANY WR A3 245/45R18 100 V XL opony asymetryczne bardzo dobre opony na zimę sam je posiadam w mojej Audi S6 4.2l 340KM Quattro jedna sztuka kosztuje ok 750 zł.sprawują się naprawdę b.dobrze nie huczą świetny opony producent Finlandia ps.jakie u nich są zimy i warunki atmosferyczne? pozdrawiam

Trzeba było kupić węższe. Hehe.

Masz problemy z nawigacją Audi A6? Kliknij: Brak karty sd do nawigacji Audi A6 C7
-
- Forum Audi A6 / A7
Mialem dwa samochody z oponami badziewnymi jakimis z chin - firm nawet nie pamietam jedna byla cos na N... powiem krotko i tak zeby kazdy zrozumial - MASAKRA, po zmianie na 4letnie (kurde nie pamietam tez co to za firma chyba...) Pirelli ogromna roznica, nie pamietam dlatego ze robilem zawieche i zanim ustawilem zbieżnosc to zjechalem opony i poszly do kosza
w kazdym razie moga mi pieprzyc i gadac glupoty w stylu lepsze chinczyki niz 4-5letnie firmowki a ja i tak wiem swoje z AUTOPSJI a nie z TESTOW SPONSOROWANYCH jak juz ktos to wspomnial DLA LEMINGOW!