Ten niewierny, ktory odrzuca polaczenia od KolegowThe Rock pisze:Majkel23, Nie wieże kto się odezwał <szok>
[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
-
MikeeNHa
-
The Rock
-
MikeeNHa
Nie no az tak to nie, bez jajow..feeble3 pisze:MikeeNHa napisał/a:
jesli chcesz pogadac o PKP to mysle, ze Wojtus bedzie bardziej docelowym rozmowcaJesli chodzi o rope.. no coz, roznica jest taka, ze ja tylko to musze dolewac do mojej C6
To słabo, ja mam więcej urozmaiceń :P Koniec tematu, bo się Seba zmartwił że w końcu damy sobie po razie hehe
choc
"..nie raz krzyzowalem me piesci na ulicy,
rozbijalem gardy ten kto wie to sie z tym liczy,
jednak z biegiem lat tez przybywa doswiadczenia,
ze za taki glupi wybryk mozna trafic do wiezienia.."
HeHe
Majkel23
Tydzien temu urzedowalismy pod golym niebem
-
The Rock
-
MikeeNHa
- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Radosław
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Jakaś cholerna ameba przerysowała mi auto paskudnie. Zagięty jest błotnik z tyłu i zrysowany razem ze zderzakiem, dostało się też lampie, chyba trzeba będzie wymienić.
Próbuję sobie wyobrazić tą pizdę i wygląda pewnie tak.
Na pewno jest ZAJEBISTA (przecież widzi siebie co rano 2 godziny w lustrze gdy remontuje swój pysk), gdy jedzie swoim jarisem to na oczach ma wieeelkie słoneczne okulary jak ważka, pali cieniutkie papierosy i jednocześnie gada przez telefon prowadząc. A jak się taką krowę wpuści w korku to nie podziękuje. Czyta w pracy kolejne diety cud i wpieprzając chwasty w bezruchy patrzy jak jej tyłek rośnie. A teraz jest już w domu, ogląda 98967543 edycję mam talent słuchając tej niedorozwiniętej blondyny z jury i sobie myśli jaka to jest cwana i inteligentna, że udało jej się odjechać. Kurr...... @#$%&^$!!!!!!
Chociaż marne to pocieszenie, to mam świadomość że trochę szkód też sobie narobiła. Ale co tam, chapnie swojemu bogatemu chłopakowi dzidę do końca to jej za wszystko zapłaci.
Próbuję sobie wyobrazić tą pizdę i wygląda pewnie tak.
Na pewno jest ZAJEBISTA (przecież widzi siebie co rano 2 godziny w lustrze gdy remontuje swój pysk), gdy jedzie swoim jarisem to na oczach ma wieeelkie słoneczne okulary jak ważka, pali cieniutkie papierosy i jednocześnie gada przez telefon prowadząc. A jak się taką krowę wpuści w korku to nie podziękuje. Czyta w pracy kolejne diety cud i wpieprzając chwasty w bezruchy patrzy jak jej tyłek rośnie. A teraz jest już w domu, ogląda 98967543 edycję mam talent słuchając tej niedorozwiniętej blondyny z jury i sobie myśli jaka to jest cwana i inteligentna, że udało jej się odjechać. Kurr...... @#$%&^$!!!!!!
Chociaż marne to pocieszenie, to mam świadomość że trochę szkód też sobie narobiła. Ale co tam, chapnie swojemu bogatemu chłopakowi dzidę do końca to jej za wszystko zapłaci.
-
MikeeNHa