Zachciało mi się SYMPHONI II i mam teraz za swoje

Kupiłem A6 przed liftem 1998r. bez radia z miejscem na zwykle radio 1 DIN. Postanowiłem zainstalować tam SYMPHONI II. Kupiłem wiec, jak mi się wydawało wszystko co będę potrzebował, czyli:
- radio SYMPHONI II
- Stelarz pod radio 2 din
- kieszen pod radio 2 din
- klimatronik
- popielniczke
wydawało mi się ze to wszystko czego potrzebuje, ale okazuje się że stara obudowa kokpitu nie bardzo pasuje i wychodzi na to ze tez trzeba bedzie kupić inną, taką pod radio 2 din.
Pytanie moje jest takie:
Czy ta obudowa kokpitu naprawdę jest inna, czy po prostu nieudolnie próboiwałem zainstalować swoją starą i czy jeżeli naprawdę jest inna, to reszta tunelu, czyli ta cześć gdzie jest hamulec ręczny i podłokietnik, również jest inna, czy wystarczy jak kupie samą tą pierwszą część, czyli obudowę kokpitu a dalej tunel będzie pasował stary?
Mam nadzieje ze schowek pasażera oraz osłona pod kierownicą są takie same w wersji 1-DIN i 2-DIN?
Czytałem jeszcze ze trzeba dokupić specjalną przejsciówke/adapter do podłączenia radia, żeby wszystko działało jak należy, ale to już inna historia
Zarazie prosił bym tylko o podpowiedz jakie elementy deski/kokpitu/tapicerki muszę jeszcze dokupić.
Pozdrawiam
Grzegorz