Kolego Rako a czy z łaski swojej mozesz mi taka plytke z mapami podeslac?
Oczywiscie za ustalona oplata.
Audi A5 B9 coupe 2.0 TFSI Quattro
Audi A6 C7 sedan 3.0 TDI Quattro - 2012
Audi A6 C5 avant 3.0 Quattro ASN - 2003
Audi A6 C5 avant 2.5TDI AFB - 1998
Audi A6 C5 avant 2.5TDI AKN - 1999
to ja tez bym taka płytke poprosiłe ze spolszceniem i mapami oczywiscie odpwiednia zapłata mam DX ale po włożeniu moich płyt ciągle jest komunikat CD DEFECTIVE
tak zwana "MAÂŁA NAWIGACJA" STRZAÂŁKOWA....pokazuje między zegarami
pomiędzy fotelami masz panel sterowania
WE wcześniejszych modelach z dużym ekranem występuje w wersji non DX, lub DX ...zmiana systemu nastąpiła jak dobrze pamiętam w 2000roku, nie jestem pewien czy mała też była NON DX....może ktoś inny dopowie...
DLA MAP non DX nie ma map POLSKI non DX ... MAPY DX
witam Panowie mam taki problem ponieważ mam a6 z 2003r.avant-jest navi plus nie wiem z jakim oznaczeniem(zamieszczam dwa zdjęcia mam nadzieje że cos widać)i wogóle nie można włączyc opcji tv-nie ma tunera w bagażniku,ani zmieniarki żadnych wolnych wtyczek co zrobić zeby była telewizja?jesli trzeba to zrobie foto tyłu navi.
w siłowni możesz wyrobić sobie mięśnie barków,lub biceps-nie możesz jednak wyrobić sobie "jaj"bo albo się z nimi urodziłeś albo nie!
bez tunera tv nie będziesz miał telewizji to raz ktoś ogołocił ci auto i to dokładnie jak nie masz nawet zmieniarki ,tuner kosztuje ok 800 zł zmieniarke ori kupisz już za 150,i popraw skrzynie bo masz multitronik.powodzenia