[A6 C5] Problem z CD od Navi
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Wojtek
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2015
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Mi tez ciezko wychodzi jak dlugo nie wyciagam.
Jak kupilem auto to myslalem ze nie ma plyty i naciskam wysun cd rom a tu nic wiec wkladam plyte swoja bo myslalem ze nie ma tam nic a tu wyjechaly 2 :shock:
Od tamtej pory zawsze tak robie jak nie chce wyjsc,wiem ze kiedys sie to skonczy (nie wiadomo z jakim skutkiem) ale narazie nie chce mi sie rozbierac Navi.
Jak kupilem auto to myslalem ze nie ma plyty i naciskam wysun cd rom a tu nic wiec wkladam plyte swoja bo myslalem ze nie ma tam nic a tu wyjechaly 2 :shock:
Od tamtej pory zawsze tak robie jak nie chce wyjsc,wiem ze kiedys sie to skonczy (nie wiadomo z jakim skutkiem) ale narazie nie chce mi sie rozbierac Navi.
Ostatnio zmieniony 06 lis 2008, 23:01 przez Voytec, łącznie zmieniany 1 raz.
Hej Carlos. Ja mam tak samo. Czasem wyskakuja mi bledy ale myslalem ze to moze przez to ze plyta jest porysowana troche albo laser zabrudzony. A z tym ze plyta nie wychodzi to nie zwrocilem uwagi ale chyba tylko jednej bo posiadam jeszcze dwie inne i tylko jedna mi nie wychodzi. Nie wiem czy to wynika z tego ze caly czas siedzi ona w navi (dodam ze pozostale dwie uzywam tylko sporadycznie) czy moze zbieg okolicznosci. Ale moim sposobem jest kilkumilimetrowej grubosci metal z wypustka taki ktorym mozna wyciagnac radio z auta (akurat to na poczatku bylo pod reka i tak juz zostalo). Gdy wciskam wysun plyte wtedy pomagam jej wyjsc zahaczajac ja i ciagnac do siebie. Musisz tylko uwazac zeby pociagnac ja tym haczykiem od gory a nie od dolu bo mozesz porysowac plyte.
Jak narazie to dziala
pozdrawiam
Jak narazie to dziala
pozdrawiam