Audi A6 2.4 tiptronic quattro
Audi A6 2.4 tiptronic quattro
Witam Serdecznie chciałem pokazać auto zakupione ok miesiąca temu. Audi jest z 1997 roku kupione od handlarza przez serwis otomoto. Zacznę od tego że szukałem auta ok 3 miesięcy z tym czasie pokonałem ok 7 tys km astra w poszukiwaniu auta nadającego się chodź by do inwestowania, ale nie ma co się oszukiwać 80% to parchy bez przyszłości a 20% było poza zasiegiem materialnym, wiec przez przypadek została zakupiona owa audiczka z uszkodzoną sprzynia biegów. chodź to długa historia bo skrzynia zepsuła się w czasie jazdy testowej
,lecz stan auta odpowiadał mi i zdecydowałem się na zakup Cena oczywiście po wszystkim wyszła dosyć wysoka ale wydaje mi się że warto.
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()

Mój problem był opisany w tym wątku -tip-q-brak-1-biegu-vt49578.htm
było uszkodzone jakieś sprzegło 1 biegu, zostało wymienione , jak również kosz forward i tarczki, szkrzynia po naprawie działa bardzo dobrze, lecz czasami z 3 na 4 zmieni lekkim szarpnieciem.
było uszkodzone jakieś sprzegło 1 biegu, zostało wymienione , jak również kosz forward i tarczki, szkrzynia po naprawie działa bardzo dobrze, lecz czasami z 3 na 4 zmieni lekkim szarpnieciem.