Witam
Mam takie pytanie. Dzisiaj okręciłem silnik od podnoszenia przedniej szyby. Niestety po jego zakręceniu na miejsce szyba owszem się zamyka ale tylko i wyłącznie wtedy gdy trzymam przycisk. Nie ma domykania szyby po szybkim dociśnięciu przycisku. Dodam że we wszystkich innych szybach działa to normalnie dodatkowo jestem pewien że przed odkręcaniem silnika domykanie szyby działało bez problemu. Podejrzewam że zębatka silnika musi się znaleźć w odpowiedniej pozycji żeby to działało. Czy ktoś ma pomysł jak odnaleźć ten poszukiwany punkt, lub po prostu wie jak to naprawić lub może zaprogramować.
pozdrawiam dziękuję
[ A6 C5] zamykanie szyby....brak domykania szyby po szybkim
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
hej dzięki za podpowiedzi.Ale niestety nic nie podziałało. Rozmawiałem dzisiaj ze znajomym elektronikiem od aut. Podpowiedział mi że powinienem podnieść szybę puścić przycisk następnie jeszcze raz trzymać do podnoszenia ale tym razem go przytrzymać na zamkniętej szybie. Potem puścić szybę na dół puścić przycisk a następie na opuszczonej szybie wcisnąć przycisk do opuszczania i przytrzymać. No i niby miało działać a jednak nic nie pomogło. Może muszę odpiąć klemę i wtedy próbować
Czekam może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł
pozdrawiam

Czekam może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł
pozdrawiam