[A6 C5 ] Szyby boczne dwuwarstowe ???
[A6 C5 ] Szyby boczne dwuwarstowe ???
Mam pytanie takie jak w temacie -czy szyby dwuwarstwowe(sklejone z dwóch szyb) to jakiś standard w Audi A6 ? czy opcja wyposażenia ?
Mam takie cos w autku -przednie i boczne szyby klejone-chyba też to jest fajna sprawa podczas włamania lub wypadku ,chyba szyba się nie posypie jak zwykła hartowana ?czy jest miedzy dwoma szybami warstwa folii ?
Mam takie cos w autku -przednie i boczne szyby klejone-chyba też to jest fajna sprawa podczas włamania lub wypadku ,chyba szyba się nie posypie jak zwykła hartowana ?czy jest miedzy dwoma szybami warstwa folii ?
Ostatnio zmieniony 16 lut 2011, 18:55 przez ari, łącznie zmieniany 1 raz.
błogosławieni Ci co nie mają nic do powiedzenia i nie ubierają tego faktu w słowa .....
Ktoś faktycznie się na to skarżył -na odbior GSM ?czy to są tzw. szyby atermiczne ? czy każda audica ma atermiczne ,które przecież są fabrycznie barwione ?
Problemu z navi u mnie nie będzie ,bo jest fabryczna navi z zewnętrzną anteną na dachu.
Problemu z navi u mnie nie będzie ,bo jest fabryczna navi z zewnętrzną anteną na dachu.
błogosławieni Ci co nie mają nic do powiedzenia i nie ubierają tego faktu w słowa .....
Witam. Możesz, ale musisz wymienić wszystkie ramki bo wszystko jest szersze i przystosowanie do podwójnej szyby. Wiem, ponieważ w mojej są podwójne, dzielnie wytrzymały walkę ze złodziejami (6 uderzeń w przednią i 2 w tylną) poszły pajączki a szyba cała i nie weszli do środka. Potem wstawili mi w pewnej firmie polecanej z "Autoszyby" firma na "N..." pojedyncze. Pojawiły się szpary, wilgoć i dużo hałasu z zewnątrz. Koszt takiej szyby to ok.1500 zł w ASO. Kolega Pisi ma po 100 zł/szt. Ja już zrobiłem zakupy na zapas:) Pozdrawiam
- HattoriHonza
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Moje auto: A6 C4
- Rocznik: 1994
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- HattoriHonza
- Forum Audi A6 / A7