[ A6 C5] Zmieniarka MP3 Xcarlink AUDI
[ A6 C5] Zmieniarka MP3 Xcarlink AUDI
Witam, czy ktos posiada tą zmieniarke? chce podłaczyc ją pod oryginalne radio Audi concert na kasety. jak wam sie sprawuje ta zmieniarka czy jakosc dzwieku jest lepsza od kasety z kabelkiem aux ? Prosze o odp. http://allegro.pl/zmieniarka-mp3-xcarli ... 73069.html
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
error, oczywiście dźwięk ze zmieniarką CD jest "troszkę" lepszy niż Xcarlink, ale:
1) Używana zmieniarka CD, może mieć sporo błędów z płytami.
2) Xcarlink jest OK, jeśli masz dobry dźwięk z mp3: 192-320kbps.
Więc... jestem na TAK
z Xcarlink.
1) Używana zmieniarka CD, może mieć sporo błędów z płytami.
2) Xcarlink jest OK, jeśli masz dobry dźwięk z mp3: 192-320kbps.
Więc... jestem na TAK

2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
- Doc
- Administrator
- Kontakt:
Bardzo prosteerror pisze:skomplikowane podłączenie czy raczej proste?

5 minut.
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Henryk
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
a ja musialem zrezygnowac z tego emulatora jak rownierz wielu innych podobnych , wsumie sprawdzilem ok 20 urzadzen i na kazdym mialem szumy i trzaski podczas zmiany piosenki, oraz podczas odtwarzania piosenki slychac bylo piski.
Monter oczywiscie wine sprowadzal do wadliwej instalacjii auta ale z oryginalnej zmieniarki jak i np emulatora mp3 z gniaza zapalniczki nic nie slychac.
WIec rada moja - sprawdz na miejscu
Monter oczywiscie wine sprowadzal do wadliwej instalacjii auta ale z oryginalnej zmieniarki jak i np emulatora mp3 z gniaza zapalniczki nic nie slychac.
WIec rada moja - sprawdz na miejscu

- Doc
- Administrator
- Kontakt:
A no widzisz... moje A6 C5 to rok 1998r. Wszystko działa super elegancko z emulatorem, z innym radiem, Cd itdmatelek pisze:onter oczywiscie wine sprowadzal do wadliwej instalacjii auta ale z oryginalnej zmieniarki

czyli nie polecasz xarlinka? jeżeli sa szumy i trzaski to faktycznie za tą kwotę się nie kalkuluje, a nie wiecie czy podłącze ori zmieniarkę na płyty do subufera który jest wbudowany do bagażnika po prawej stronie?matelek pisze:u mnie tez dziala, ba nawet pare osob mowilo ze nie ma roznicy w jakosci dziweku ale ja osobiscie slysze szumy i trzaski co jest niedopuszczalne za taka kwote
na org zmieniarce jest idealnie