[ AAH 2.8 174 KM] Jaka instalacja gazowa najlepsza?
[ AAH 2.8 174 KM] Jaka instalacja gazowa najlepsza?
Jaką instalacje gazową moglibyście mi polecić z doświadczenia..? SIilnik 2.8 V6 174 AAH 215 000km przebiegu.
Chciałbym jakąś dobra.
Chciałbym jakąś dobra.
Ja montuje instalację gazowe i staga 300 isa 2 śmiało mogę polecić.... Zależy ile kasy kolega chce puścić w instalację... Bo lepsza to też lovato albo landi renzo omegas które wytrzymują duże przebiegi. Lovato ostatnio zwiększyło gwarancje na listwy wtryskowe do 100 tys. Do staga podłączy ci się każdy gazownik w polsce więc w razie potrzeby nie jest tak źle... Prince brc i lr omegas to instalację raczej regionalne więc z serwisem i naprawami może być problem... To takie moje zdanie:p
-
- Forum Audi A6 / A7
Jezeli chcesz dobrze to albo BRC albo stag i dobra reszta czyli wtryski hanna, parownik wydajny i bedziesz zadowolony, tylko trzeba kogos kto to dobrze wystroi, bo aah jest czułe na tym punkcie, niedostroisz map gazowych rozwali Ci benzynowe
U siebie mam staga, parownik kme silver i nieszczesne valdemary czerwone ktore wyleca bo ciezko ustwic idealnie mapy, przy koncu sie rozjechac potrafia
Pozatym na spalaniu sie to odbija, mielismy 2,8 z BRC pare lat temu instalka za 6k i na trasce 10lpg a swoja najmniej do 12 zszedłem, bo valteki to lejki a nie wtryski 

-
- Forum Audi A6 / A7
Sterownik to wlasnie stagchyba sie zdecyduje na tego Staga 300 tylko jakie wtryski i sterownik żeby niepalila jak smok?

Widzę ,że Stag jest przez wszystkich polecany. A co sadzicie io instalacji Kme DIEGO. ? Monter lpg poleca mi taką do tego motoru,mówi że montowal do kilku V-ek i niebylo problemu. Daje 2letnia gwarancję bez limitu km. Spalanie 10-15% .wyższe niż na benzynie,to zależy od jakości gazu. Cena 3000zl. Miał to juz ktoś u siebie?;-)