Witam
Mam taki problem: przestała mi działać kierownica, a dokładniej elektryka na niej, przyciski nie działają, które sterują radiem, tiptronikiem itp. co może być tego przyczyna? Czy to bezpiecznik? jak tak to jaki? Czy też coś innego?
Wymienilem taśmę pod kierownicą i dalej nic.......dalej nic nie dziala, co dalej robić z tym fantem???
POMOCY!!!!
Pozdro
Marcin
[A6 C6 3.0 TDI] Brak sterowania z kierownicy,elektryka padła
Witam
Tak jak pisalem, wlozylem inna dobrą tasme i dalej nic......:(((kierownica nie działa.
Gdzie jest ten bezpiecznik???
Kodowaniem bawilem sie kiedys......jakies 3 m-ce temu ale do tej pory bylo wszystko OK, kierownica przestala dzialac z teraz.....
POMOCY
Pozdro
Marcin
[ Dodano: 2009-04-22, 11:19 ]
Witam
Po podłączeniu do VAG-a wyskakuja nastepujace błędy:
KOD: 01426 i 02071
Prosze o ich rozszyfrowanie i jakies rady co dalej z tym robic....
Pozdro
Marcin
Tak jak pisalem, wlozylem inna dobrą tasme i dalej nic......:(((kierownica nie działa.
Gdzie jest ten bezpiecznik???
Kodowaniem bawilem sie kiedys......jakies 3 m-ce temu ale do tej pory bylo wszystko OK, kierownica przestala dzialac z teraz.....
POMOCY
Pozdro
Marcin
[ Dodano: 2009-04-22, 11:19 ]
Witam
Po podłączeniu do VAG-a wyskakuja nastepujace błędy:
KOD: 01426 i 02071
Prosze o ich rozszyfrowanie i jakies rady co dalej z tym robic....
Pozdro
Marcin
Witam
W 02071 tez nie ma komunikacji, sygnału. Z tego co teraz wyczytalem to raczej nie xenony, tylko jakas baza danych "Databus"
A jezeli chodzi o pierwszy blad 01426 tyle to juz wiem ze nie ma sygnalu lub komunikacji z kierownica multifunkcyjna:)))....
Masakra......
A moze to rzeczywiscie bezpiecznik czy jakas pierdolka....hmmmm gdzie sa bezpieczniki od kierownicy multifunkcyjnej???
Pozdro
Marcin
W 02071 tez nie ma komunikacji, sygnału. Z tego co teraz wyczytalem to raczej nie xenony, tylko jakas baza danych "Databus"
A jezeli chodzi o pierwszy blad 01426 tyle to juz wiem ze nie ma sygnalu lub komunikacji z kierownica multifunkcyjna:)))....
Masakra......
A moze to rzeczywiscie bezpiecznik czy jakas pierdolka....hmmmm gdzie sa bezpieczniki od kierownicy multifunkcyjnej???
Pozdro
Marcin
Witam
Wszystkie bezpieczniki sa OK.
Takze dalej nie wiadomo co sie stalo z ta kierownica.
POMOCY.
Pozdro
Marcin
Wszystkie bezpieczniki sa OK.
Takze dalej nie wiadomo co sie stalo z ta kierownica.
POMOCY.
Pozdro
Marcin
Witam
HEHEHEH dobre.......z tym ASO.
Pozdro
HEHEHEH dobre.......z tym ASO.
Pozdro