[Audi A6 C5 Sedan] a6 z USA,roznice w zderzakach
[Audi A6 C5 Sedan] a6 z USA,roznice w zderzakach
Witam,a6 z usa rozni sie miedzy innymi od a6 z europy zderzakami.Moim zdaniem nie wyglada to fajnie. Czy wymiana zderzakow jest bezproblemowa?Czy trzeba skracac wydechy?Czy ktos to z was przerabial? Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Problemu nie ma,ale powiem Ci jak to wygląda finansowo.Wszystkie ceny oparte na popularnym serwisie aukcyjnym:
przedni zderzak kompletny ze spryskami 1000 zł
tylny zderzak 250 zł
przednia i tylna belka europa 200 zł
odbojniki zderzaka przedniego europa 100 zł
2 ślizgi (miałem połamane) 100 zł
malowanie 700 zł
Wydechów nie musisz skracać.
przedni zderzak kompletny ze spryskami 1000 zł
tylny zderzak 250 zł
przednia i tylna belka europa 200 zł
odbojniki zderzaka przedniego europa 100 zł
2 ślizgi (miałem połamane) 100 zł
malowanie 700 zł
Wydechów nie musisz skracać.
A6 C5 2.7T APB quattro 254KM
Pozwoliłem sobie odkopać troche temat. czy w przedlifcie tylny zderzak tez będzie pasował bezproblemowo? tylko podmianka czy trzeba coś przerabiać? pytam o założenie zderzaka us do eu.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2012-11-13, 20:01 ]
jezeli to się komuś przyda to tylny zderzak mam juz z głowy - pasuje bezproblemowo z us do eu. nawet belka moze zostac z eu tylko trzeba przyciąć ten aluminiowy fartuch który jest wywinięty do góry od strony karoserii. tłumik (przynajmniej w przedlifcie) pasuje idealnie.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2012-11-13, 20:01 ]
jezeli to się komuś przyda to tylny zderzak mam juz z głowy - pasuje bezproblemowo z us do eu. nawet belka moze zostac z eu tylko trzeba przyciąć ten aluminiowy fartuch który jest wywinięty do góry od strony karoserii. tłumik (przynajmniej w przedlifcie) pasuje idealnie.