Ochronę komponentu usunąłem w ASO , koszt to 273PLN brutto ( bez znaczenia z jakiej ilości sterowników ) , czas ok jednej godziny.
PS. Nie polecam ASO w Olsztynie ( Palmowski ) , dwa tygodnie próbowałem się umówićna wizytę , kierownik serwisu zwodził mnie , że to nie ma elektryka to znowu coś innego ale wydaje mi się , że poprostu było to poza ich zasięgiem.
Zadzwonilem do ASO w Białymstoku ( Sieńko i Syn ) w pięć minut mnie umówiono tylko , że trzeba było zrobić 400 kilometrów.
Siedzenia z pamięcią - ochrona komponentu aktywna
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radosław
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
witam kolegęfobos pisze: PS. Innym problemem był uszkodzony wzmacniacz BOSE AMP6000 MOST C6. "Przerylem" go dokładnie i mam troche wiedzy na temat jego konstrukcji. Gdyby ktoś potrzebował jakiejś pomocy to chetnie podziele sie tym co już wiem.
mam problem ze wzmacniaczem bose, delikatnie zalany, raz działa raz nie, chyba optyka wysiadła,
czy orientujesz się jakie numery wzmacniaczy podejdą zamiast mojego, jeśli oczywiście mojego nikt nie uratuje

czy warto oddawać do serwisu rtv aby spróbowali leczyć czy lepiej szukać sprawnego
nr mojego to 4F0 035 223 A