[ BLB 2.0 103 KM] Jakie wtryskiwacze do jednostki 2.0 tdi BL
[ BLB 2.0 103 KM] Jakie wtryskiwacze do jednostki 2.0 tdi BL
Witam wszystkich - jak dobrac pompowtryskiwacze do audi 2.0 tdi, chce kupic uzywane pompowtyski czym sie roznia 036 130 073 B od 03G13073G + oraz 036130073AG czy kazde z nich beda pasowaly do mojego auta?
Dzieki wielkie szczerba2 za odzew, nie wiem jak z akcja serwisowa u mnie bo mieszkam w UK oraz kupilem auto z 2 miesiace temu- jestem 2 wlascicielem a auto ma troche przelatane wiec ASO moze twierdzic ze poprostu sa normalnie zuzyte- czyz nie?. Nie wiem natomiast czy warto sie pchac w jakies uzywki z allecos bo generalnie raczej nikt mi prawdy nie powie czy leja i w jakim sa stanie.? Jesli ktos ma doswiadczenie lepsze badz gorsze z tym prosze o podpowiedz.
Nic nie wskoram w serwisue Audi -mowia ze nie maja na moj silnik zadnych akcji serwisowych zwiazanych w wymiana wtryskiwaczy, wiec pozostaje wkrotce zakup nowych .
Teraz tylko bardzo wazne pytanie - raczej auto ze mna zostanie ale ze wzgledu na to ze mam BLB silnik a wiadomo ze gorzej byc nie moze to czy po zakupie tych wtrysków 03G13073G bede mogl je uzyc do nowego silnika powiedzmy BKD lub BSY z Outlandera? Mam chec zrobic przekladke bo chce czerpac przyjemnosc z jazdy a nie czekac az mnie AA aholuje,;/ ale raczej w przyszlym roku i prawdopodobnie w Polsce - widze ze jest kilku prawdziwych mechaników z zamilowania na forum wiec skorzystam z ich uslug.
Mam nadzieje ze odezwie sie ktos z podpowiedzia odnosnie tych wtrysków - bo czas ucieka a niedlugo wizyta w Polsce.

Mam nadzieje ze odezwie sie ktos z podpowiedzia odnosnie tych wtrysków - bo czas ucieka a niedlugo wizyta w Polsce.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel