Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C4] Podłączenie oświetlenia nóg

Koła, spojlery, grille, lotki, blendy z pominięciem rezania.
Awatar użytkownika
Semi
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6 C4] Podłączenie oświetlenia nóg

Post autor: Semi » 04 wrz 2012, 21:13

Witam, ostatnio zdobyłem lampki do oświetlenia stóp z c5, wszystko ładnie przymierzałem i pasuje idealnie tylko jak próbuję podłączyć przewody do kostki pod kierą to świeci non stop albo zapal po zamknięciu drzwi kluczykiem lub gaśnie zaraz po wyłączeniu zapłonu :[ , wiem że można podłączyć się gdzieś do kostki w centralnej lampce ale wtedy trzeba przeciągać przewód a tego bym chciał uniknąć.Czy jest jeszcze jakieś inne miejsce gdzie można by się wpiąć najkrótszą drogą <mysli> Całe auto stoi rozgrzebane przez taką pierdołę,może jakiś dobry człowiek pomoże <zalamka>

Chciałem umieścić temat w Audi A6 forum techniczne &#187; Wnętrze ale wyskakiwał jakiś błąd.Proszę o wyrozumiałość to mój pierwszy temat na tym forum i ewentualne przeniesienie.Pozdrawiam
SEMI

Awatar użytkownika
Semi
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Semi » 09 wrz 2012, 21:06

Jak zobaczyłem jaki jest dostęp do wiązki między drzwiami a ramą to od razu dałem sobie spokój, do kostki próbowałem podłączyć lecz za każdym razem wychodziły cuda. Po przeczytaniu większość tematów doszedłem do wniosku że jednak będzie lepiej przeciągnąć przewód od lampki w podsufitce,czego początkowo chciałem uniknąć. Udało się bez demontażu tapicerki za pierwszym podejściem przecisnąć kabelki <lol> zostało jeszcze podłączyć lampki z tyłu i jest komplet. <hura>
SEMI

POLremik
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Re: Podłączenie oświetlenia nóg

Post autor: POLremik » 15 wrz 2012, 18:58

Semi pisze:Witam, ostatnio zdobyłem lampki do oświetlenia stóp z c5, wszystko ładnie przymierzałem i pasuje idealnie tylko jak próbuję podłączyć przewody do kostki pod kierą to świeci non stop albo zapal po zamknięciu drzwi kluczykiem lub gaśnie zaraz po wyłączeniu zapłonu :[ , wiem że można podłączyć się gdzieś do kostki w centralnej lampce ale wtedy trzeba przeciągać przewód a tego bym chciał uniknąć.Czy jest jeszcze jakieś inne miejsce gdzie można by się wpiąć najkrótszą drogą <mysli> Całe auto stoi rozgrzebane przez taką pierdołę,może jakiś dobry człowiek pomoże <zalamka>

Chciałem umieścić temat w Audi A6 forum techniczne &#187; Wnętrze ale wyskakiwał jakiś błąd.Proszę o wyrozumiałość to mój pierwszy temat na tym forum i ewentualne przeniesienie.Pozdrawiam

kolego prostrzego miejsca niema niz stacyjka przekręcisz kluczyk będzie prąd tak samo jak radio. <okok>
BYŁO:
125p,126p,lancia y10 1,1 benz,polonez 1,6 benz,polo fox 1,0 gaz,golf2 1,6 gaz,AUDI 80 B3 1,8 GAZ,I jest ukochana A6 C4 2,5 TDI AVANT.

Awatar użytkownika
Semi
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Semi » 15 wrz 2012, 21:02

Morze i można ale czy wtedy po otwarciu drzwi by się zaświeciły <mysli> chyba że jak ktoś by chciał mieć oświetlone nogi podczas jazdy to jak najbardziej.
A co do radia to nie włącza mi się po zapłonie mam tak od pierwszego dnia zakupu auta,można ewentualnie jakoś to włączanie podłączyć na nie oryginalnym radiu?
SEMI

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning wizualny”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja