[A6c5] przed liftem na A6c5 po lifcie, co trzeba przerobić?
[A6c5] przed liftem na A6c5 po lifcie, co trzeba przerobić?
Witam, jak w temacie chodzi mi o sam wygląd zewnętrzny, czyli co muszę zrobić żeby pasował przedni zderzak? Wiem że maskę, ale czy coś jeszcze, z góry dziękuje za podpowiedzi, pozdrawiam!!!!
Ostatnio zmieniony 01 paź 2009, 12:11 przez piciuuu, łącznie zmieniany 1 raz.
piciuuu
z tego co wiem to nikt na forum nie przerabial na polifta,
na RSa ktos rzezbil i tam chyba trzeba bylo belke zmieniac
na RSa ktos rzezbil i tam chyba trzeba bylo belke zmieniac
Gdy widze audice to kwice
a ocy mi swicol jak znice
NOWE FOTY!! lampy, felgi 18"
zapraszam do ogladania:
a6-c5-moja-pistacja-vt4386.htm
a ocy mi swicol jak znice
NOWE FOTY!! lampy, felgi 18"
zapraszam do ogladania:
a6-c5-moja-pistacja-vt4386.htm
Daj sobie spokój z tymi przeróbkami. Przy sprzedaży możesz odstraszyć potem klienta, włożysz kupę kasy a i tak będziesz miał przedlifta, wielkich różnic nie ma. Tylko osoby co się trochę orientują to poznają wersję. Generalnie lampy, zderzak z spryskami , belka, lusterka. czy warto? To tak jak niektórzy robią A6C5 na A6 C5 i 1/2 - chodzi mi o duży ryj.piciuuu pisze:Panowie, możecie się wypowiadać na interesujący mnie temat?
Odradzam :!:
- arturro_A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- arturro_A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Jaszczur-gl
- Forum Audi A6 / A7
Witam wszystkich
mam zamiar wymienić zderzak na ten od nowszej wersji z dużym grilem, niestety trzeba przerobić maske:( musze ją skrucić i ładnie zakończyć żeby idealnie pasowała, wiem, że nie jest to prosta robota, za 2 tygodnie przyjeżdżam do Polski i będe miał tylko tydzień na zrobienie tego, jestem z Dolnego śląska i szukam w tych okolicach: Wałbrzych,Swidnica,Wrocław... jakiegoś dobrego Blacharza :idea: który się naprawde zna na robocie i podjął by się tego :-D , jeśli ktoś zna takiego Bardzo Proszę o kontakt lub jakieś namiary! Z góry Bardzo Dziękuje i Pozdrawiam 

Tak zgadza się, ale on jest na zamówienie do mojego auta(to nie jest żadna tania przeróbka) Zderzak kupiłem, więc jest już zapużno:( ale widziałem zdjęcia po przerobieniu i wyglądaÂŚwietnie (oczywiście jak dla mnie), ale jeśli będzie wiocha
to się go pozbyje
. jeszcze raz roszę o jakieś namiary-Dzięki :mrgreen: