Może ktoś sie orientuje???
[A6 C5] Czy w każdej A6 są zwrotnice??
- eneron
 - Forum Audi A6 / A7

- Imię: Krzysztof
 - Rocznik: 2010
 - Moje auto: A6 C6
 - Nadwozie: Avant
 - Silnik: 2.0TDI CAHA 170KM
 - Napęd: FWD
 - Skrzynia: Manual
 - Paliwo: Diesel

[A6 C5] Czy w każdej A6 są zwrotnice??
Mam taki małe pytanko, czy w każdej A6 są zwrotnice?? Sub musi mieć a czy głośniki w drzwiach także je mają?? Jak zdejmowałem tapicerkę drzwi zapomniałem spojrzeć i nie chce mi sie specjalnie ściagać tapicerki dla samego tylko sprawdzenia 

A6 C6 2.0TDI 170KM, 2011 Avant, Octavia 1 VRS 180KM, Touran 1.9 TDI oraz nieśmiertelne, pancerne, wiecznie żywe, bezawaryjne A6 C5 1,9TDI AFN 110KM - najlepsze jakie do tej pory miałem
						- 

macieja910

Witam.
Odgrzeję trochę temat żeby nie śmiecić, bo tez mam pytanie odnośnie oryginalnego suboofera w C5 avant - czy w tej tubie która powinna być w bagażniku po prawej stronie jest wmontowany też jakiś wzmacniacz?
Kupując swoje audi kupiłem je bez radia, teraz dokupiłem Concert I blaupunkta, no i nie grają mi głośniki w tylnych drzwiach. Przeglądając forum w poszukiwaniu odpowiedzi dlaczego tak się dzieje zorientowałem się że brakuje mi jeszcze tej tuby w bagażniku. W schowku po prawej stronie wisi tylko jakaś czerwona kostka.
Ale czy brak tej tuby może być przyczyną tego że nie grają tylne głośniki? Nie chciał bym żeby po kupnie okazało się że brakuje jeszcze np jakiegoś wzmacniacza albo czegoś tam jeszcze i koszty będą rosły i rosły.
Nie znam się zupełnie na CarAudio i nie wiem jak jest zbudowane nagłośnienie w A6 więc będę wdzięczny za odpowiedź i pomoc.
Pozdrawiam.

Odgrzeję trochę temat żeby nie śmiecić, bo tez mam pytanie odnośnie oryginalnego suboofera w C5 avant - czy w tej tubie która powinna być w bagażniku po prawej stronie jest wmontowany też jakiś wzmacniacz?
Kupując swoje audi kupiłem je bez radia, teraz dokupiłem Concert I blaupunkta, no i nie grają mi głośniki w tylnych drzwiach. Przeglądając forum w poszukiwaniu odpowiedzi dlaczego tak się dzieje zorientowałem się że brakuje mi jeszcze tej tuby w bagażniku. W schowku po prawej stronie wisi tylko jakaś czerwona kostka.
Ale czy brak tej tuby może być przyczyną tego że nie grają tylne głośniki? Nie chciał bym żeby po kupnie okazało się że brakuje jeszcze np jakiegoś wzmacniacza albo czegoś tam jeszcze i koszty będą rosły i rosły.
Nie znam się zupełnie na CarAudio i nie wiem jak jest zbudowane nagłośnienie w A6 więc będę wdzięczny za odpowiedź i pomoc.
Pozdrawiam.
- 

Artur27
 - Forum Audi A6 / A7

- Imię: Artur
 - Rocznik: 2005
 - Moje auto: A6 C6
 - Nadwozie: Limuzyna
 - Silnik: 2.8 FSI 210KM
 - Napęd: Quattro
 - Skrzynia: Manual
 - Paliwo: Diesel

mogę ci odpowiedzieć tylno na to ze przy tubie jest wzmacniacz
![Obrazek]()

Ostatnio zmieniony 23 maja 2013, 01:03 przez Artur27, łącznie zmieniany 2 razy.

Marzenie Każdego z nas
Dzięki wielkie.
A czy ktoś się orientuje czy brak tuby może być przyczyną tego że nie grają tylne głośniki?
Radio jest OK bo podłączałem też inne (chorus) i tył też nie grał.
Pozdrawiam.

A czy ktoś się orientuje czy brak tuby może być przyczyną tego że nie grają tylne głośniki?
Radio jest OK bo podłączałem też inne (chorus) i tył też nie grał.
Pozdrawiam.
					Ostatnio zmieniony 23 maja 2013, 01:03 przez ukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

podepnę się pod topik, a mianowicie - ori sub, syczki - maja zwrotnice, a co z glosnikami wooferami w drzwiach? Czy one maja zwrotnice? Bo zamontowalem sobie suba powerbass m-124 + crunch gtx 2600 600rms i fajnie bylo by odciac troche pasma w tych glosnikach w drzwiach, np od 80hz w gore, w skrocie zeby robily za typowe woofery od tonów średnich. 
[ Dodano: 2015-07-15, 21:28 ]
nikt nie wie ?

[ Dodano: 2015-07-15, 21:28 ]
nikt nie wie ?