Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[sprzedawca] Forumowicza Mayhem

ODPOWIEDZ
imm3

[sprzedawca] Forumowicza Mayhem

Post autor: imm3 » 27 sie 2012, 15:45

Otóż muszę niestety opisać sytuację związaną z jednym z użytkowników naszego forum.

Dnia 28 maja zakupiłem od użytkownika Mayhem lewy tylny zacisk do mojego auta, bardzo zależało mi na czasie bo wyjeżdżałem na wakacje. Dostałem zapewnienia że zacisk jest w bardzo dobrym stanie. Po dwóch dniach odebrałem przesyłkę, sprzedawca się pomylił i przesłał mi zacisk od jakiegoś land rovera. Skontaktowałem się i stwierdził że przesyłkę wysyłał kto inny i się pomylił. Sprawa załatwiona bardzo sprawnie użytkownik Mayhem pokrył przesyłkę i nadał nową paczkę już z prawidłową częścią. Niestety wyjechałem na wakacje przesyłkę odebrał brat. Po powrocie otworzyłem przesyłkę, okazało się że na obudowie są 3 wgniecenia a tłok jest porysowany. Mimo tego założyłem zacisk na auto aby się upewnić, ale tłok nie odbijaj. A miałem zapewnienia że cześć jest dobra. Ewidentnie zacisk był wcześniej uszkodzony stąd te wgniecenia. Napisałem do użytkownika że chce zwrotu kasy a zacisk zwracam ponieważ nie nadaje się. Na zwrot kasy czekam od 2 miesięcy. Napisałem parę PW, wiadomości odczytywane były ale odzewu brak. Uznałem że wakacje poczekam może gdzieś wyjechał ale widzę że piszę posty na forum ale mi nie odpisuje. Także kompletnie nie polecam osoby!!!!!!

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/330 ... 40b85.html

ODPOWIEDZ

Wróć do „Odradzam (spoza Forum)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja