Hehe dobre to było spoty zawsze na wypasie . I kto miał być to byłMikeeNHa pisze:A: "Siema chłopaki.... yyy.... szukam kogoś..."
B: Chucka Norrisa może ?
A: "Nooo.. właśnie jego"
B: To tam pojechał.
A: "Dziękówa.."
B: Też lubię zapalic..
hehe..Gośc zmiaażdzył system
[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
-
The Rock
- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Radosław
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Jak sprowadzali stację MIR na ziemię, to zanim spłonęła w atmosferze on wypadł i runął na parking pod krokusem wraz ze swoim stalowym rumakiem z macro. Ostatnio grywa samego siebie w reklamie o ubezpieczeniach samochodowychMikeeNHa pisze:A: "Siema chłopaki.... yyy.... szukam kogoś..."
B: Chucka Norrisa może ?
A: "Nooo.. właśnie jego"
B: To tam pojechał.
A: "Dziękówa.."
B: Też lubię zapalic..
hehe..Gośc zmiaażdzył system
-
The Rock
-
madmajster
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
rubio, gratulacjął
The Rock, docieniam(na prawde) twoje starania,żeby zawsze było fajnie (bo fakt taki ,że bez ciebie nie ma spota) , ale też zrozum ,że nie każdy ma czas ,żeby przyjechać:P zawsze w pon chcę przyjechać ale zawsze , kur@@@wa zawsze musi coś wypaść
mam nadzieje ,że wrócą spoty z 2010r. 
The Rock, docieniam(na prawde) twoje starania,żeby zawsze było fajnie (bo fakt taki ,że bez ciebie nie ma spota) , ale też zrozum ,że nie każdy ma czas ,żeby przyjechać:P zawsze w pon chcę przyjechać ale zawsze , kur@@@wa zawsze musi coś wypaść
A teraz prędko! Zanim dotrze do nas, że to bez sensu...
-
The Rock
Wrócą jak zaczniecie przyjeżdżaćmadmajster pisze:że wrócą spoty z 2010r.
Koszulki klubowe jak ktoś chce zbieram zapisy po 50zł Promocja
- 13 XL - szara
- 17 L - szara
- 2 M - szara
- 5 S - czarna
- 7 XS - czarna damska
Jeszcze są smyczki i kubki
Jak ktoś ma chęć zrobić sobie fotkę
OEM+ Tuning Center wraz z fotografem Maćkiem Sułkiem (www.maciejsulek.pl) ma zaszczyt zaprosić Państwa na pierwszy w Krakowie spot z cyklu grupowego rigowania samochodów.
Spot odbędzie się 2 września (w niedzielę) od godziny 15.00 na terenie parkingu Centrum Handlowego Krokus przy Al. Gen. T. Bora-Komorowskiego (parking piętrowy) i będzie połączony z cyklicznym spotem vwgolf.pl, co nie przeszkadza w tym, aby nie mogli się pojawić właściciele innych pojazdów!
Zdjęcia będą miały charakter bardziej miejski (betonowy) ze względu na lokalizację:
https://​lh4.googleusercontent.com/​-LFBzYLj93jo/TX5huzNeC3I/​AAAAAAAAELw/0qvmzoaT9NI/​s800/6.jpg
Koszt wykonania jednego zdjęcia wynosi 20 zł. W przypadku, gdy właściciel samochodu zdecyduje się na 3 zdjęcia to koszt wynosi 50 zł.
Dla każdego samochodu, który pojawi się na spocie OEM+ Tuning Center przygotował kupon rabatowy na zakup kosmetyków Meguiar's.
Wszystkich serdecznie zapraszamy do przyjazdu. Zapraszamy nawet tych, którzy będą chcieli tylko po-PACZE-ć
Dla osób, które nie wiedzą, czym są rig shot’y krótkie wyjaśnienie:
Są to zdjęcia w ruchu, robione za pomocą specjalistycznego statywu przysysanego do karoserii samochodu (ewentualnie szyb), na którego końcu jest przymocowany aparat, dzięki czemu można uchwycić samochód wprawiony w ruch, a dzięki długiemu czasowi naświetlania, wydaję się jakby samochód jechał z zawrotną prędkością. Tak naprawdę zazwyczaj samochód jest „pchany” lub porusza się na pół sprzęgle. Następnym krokiem w robieniu rig shot’a jest obróbka komputerowa, która pochłania mnóstwo czasu, jednak dzięki niej ze zdjęcia kasuje się statyw i dodaje zdjęciu wiele indywidualnych cech.
W przypadku pytań lub problemów z dojadem prosimy o kontakt:
+48 883 310 122
A no i pytanie kto jutro będzie na spocie
- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Radosław
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
pozegnanie-lata-przy-miesiwie-na-tle-sa ... htm#534342monapiastoof pisze:no i było lux ;D
Pożegnanie lata
ps. Seba ja jednak wezmę tylko jedną koszulkę dla siebie i proszę o rozmiar "L".
-
The Rock
Ja nie widzę przeszkód tylko żeby nasi klubowicze się zebrali w garść i możemy robić grilla ewentualnie jak ktoś ma inna koncepcje na miejscówkę to proszę pisać zawsze zostaje nam lotnisko
. A jak ktoś chętny w niedziele na spota to zapraszamy pod krokusa zbiórka o 15:00 na parkingu dla tych co niewiedza o co kaman zapraszam na stronę wcześniej