Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[warsztat] Kis Warsztat St. Kisilewicz Warciańska 14 Wrocław

ODPOWIEDZ
satch
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[warsztat] Kis Warsztat St. Kisilewicz Warciańska 14 Wrocław

Post autor: satch » 23 sie 2012, 08:27

Z tym przydomowym warsztatatem blacharsko - lakierniczy miałem do czynienia jakiś czas temu ale własnie sobie o nich przypomniałem .
Oczywiście z polecenia zawiozłem do nich poprzednie audi , do pomalowania był cały bok i maska . Ustaliłem cenę na około 400 zł za element co na czasy kilka lat wstecz były na poziomie ASO ale nic , oczywiście w kabinie bezpyłowej bo jak inaczej auto tej klasy itd itd . Sam kabiny nie miał ale zapewniał , że każdy element będzie zawoził do znajomego ma kabinę jest drogi ale robi super hmmm .
Jako laik , jeszcze wtedy , powiedziałem ok . Auto do odbioru było po ponad tygodniu , dziwił mnie fakt , że gość zwlekał i zwlekał , mówił że jest do odbioru ale go nie ma , i tak kilka razy . Po kilku dniach zadzwonił , wtedy lało jak z cebra . Autko stało pomalowane jakoś tak dziwnie spasowane ale w deszczu zadowolony grzecznie zapłaciłem i uśmiechnięty odjechałem .
Dopiero na drugi dzień zajarzyłem o co chodziło z tym deszczem , cały bok zamiast czarny metalik to czarna smoła , jakby pędzlem malowany duży fiat . Okazało się też , że ten cymbał malował auto na ogrodzie u siebie pod drzewkami owocowymi a na pytanie czy to ma znaczenie powiedział , że absolutnie żadnego , nie ma różnicy liczy się ręka a tą jak mówił miał najlepszą , a pyłki czy kurz i takie tam nie osiądzie i w ogóle super będzie. Oczywiście lakier zaczął się łuszczyć itd Byłem u cymbała kilka razy ale jakoś nie miałem czasu i odpuściłem temu partaczowi ze wsi .
Historia prawdziwa i radzę omijać tych wsioków z daleka ...

pzdr
GPW

ODPOWIEDZ

Wróć do „Odradzam (spoza Forum)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja