[a6 c6 2006] od ktorego roku tylne lampy ledowe?
[a6 c6 2006] od ktorego roku tylne lampy ledowe?
Jak w temacie, powiedzcie mi kochani od ktorego roku audi montowało tylne lampy diodowe.
_profil
_profil
Ostatnio zmieniony 21 maja 2009, 00:37 przez mrmydlo, łącznie zmieniany 1 raz.
jakos78 nie masz racji - ja mam 2005 rok sedan i nie mam ledowych :-P
wiem ze od c6 avant zeczywiscie raczej wszystkie maja ledowe a sedany dopiero od 2006
_powitania
wiem ze od c6 avant zeczywiscie raczej wszystkie maja ledowe a sedany dopiero od 2006
_powitania
Ostatnio zmieniony 06 cze 2009, 22:16 przez Byron100, łącznie zmieniany 1 raz.
Jedynym sposobem pozbycia się pokusy jest uleganie jej, wiec aby nie oszaleć, nieraz musimy udawać szaleńców 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2007
- Moje auto: S6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
.... no w pewnym sensie audi dało troszkę d... z niekonsekwencją... :lol:
Początkowo (gdzieś do 2005 roku) olali "zabezpieczenia" przed robieniem sobie wersji highline (xenon+led z tyłu). Później wychodziły już tylko bordnetzy w autach z halogenami z zablokowaną funkcją kodowania "2" lub "4" (xenon). Całe szczęście że nie zablokowali funkcji highline dla modułu komfortu (cały czas możliwość uruchomienia lamp led z tyłu).
Btw... czy ktoś mądry wie czy te nowe ledy z pr2009 pasują kształtem i wtyczkami do naszych autek? .... fajne są... :mrgreen:
Pozdr
_TMr
Początkowo (gdzieś do 2005 roku) olali "zabezpieczenia" przed robieniem sobie wersji highline (xenon+led z tyłu). Później wychodziły już tylko bordnetzy w autach z halogenami z zablokowaną funkcją kodowania "2" lub "4" (xenon). Całe szczęście że nie zablokowali funkcji highline dla modułu komfortu (cały czas możliwość uruchomienia lamp led z tyłu).
Btw... czy ktoś mądry wie czy te nowe ledy z pr2009 pasują kształtem i wtyczkami do naszych autek? .... fajne są... :mrgreen:
Pozdr
_TMr
Witam was ponownie, chwilę mnie nie było ale już jestem.
Jakos78 - nie bardzo rozumem twojej absurdalnej agresji graniczącej z głupota
!
Nie kupiłem z ledami bo nie znalazłem takiej wersji choć szukałem bardzo długo i pewnie to moje przeoczenie za co przepraszam gdyż rzeczywiście wydawało mi się iż sedany z ledami wychodziły od 2006r - mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa
Jakos78 - nie bardzo rozumem twojej absurdalnej agresji graniczącej z głupota

Po 1) Przywitałem się w 2008 roku w listopadzie - ale jak widać nie jesteś w stanie tego znaleźć wiec masz problemjakos78 pisze:Zapraszam najpierw do działu powitań
Po 2) Tu to już pojechałeś równo ale nie dziwie się bo jak się ma 2.0TDi i to pewnie na kredyt, który będziesz spłacał przez następnych parę lat to rozumiem twoją frustrację, że inni mają lub mogą mieć coś lepszego - przykre.jakos78 pisze:I co smutny jestes z tego powodu, czy zazdrosny, że inni mają
A nie masz bo pewnie nawet nie wiedziełeś, że takie są jak kupowałeś Audi :mrgreen:
Nie kupiłem z ledami bo nie znalazłem takiej wersji choć szukałem bardzo długo i pewnie to moje przeoczenie za co przepraszam gdyż rzeczywiście wydawało mi się iż sedany z ledami wychodziły od 2006r - mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa

Jedynym sposobem pozbycia się pokusy jest uleganie jej, wiec aby nie oszaleć, nieraz musimy udawać szaleńców 

Jakos78 głupoty to ty opowiadasz pisząc ze od 2004 roku wychodzą z ledami bo sugerujesz tą wypowiedzią, że wszystkie a6 od 2004 posiadają ledy co jest bzdurą gdyż jak napisałem moja A6 z 2005 sedan nie ma !
A jak czytałbyś uważnie to może byś dostrzegł, iż mimo twojej reakcji przeprosiłem - wniosek okulary przydałyby się bezwzględnie tylko raczej nie mi :lol:
A teraz jeszcze raz spójrz na to co napisałeś i zastanów się kto powinien wziąć witaminkę na uspokojenie 8-)jakos78 pisze:Do avanta czy sedana?
Do obu modeli od 2004r.
jakos78 pisze:pi.... głupoty. Jak nie wiesz to nie pisz :evil:
Bez komentarza.jakos78 pisze:I co smutny jestes z tego powodu, czy zazdrosny, że inni mają
A nie masz bo pewnie nawet nie wiedziełeś, że takie są jak kupowałeś Audi
A jak czytałbyś uważnie to może byś dostrzegł, iż mimo twojej reakcji przeprosiłem - wniosek okulary przydałyby się bezwzględnie tylko raczej nie mi :lol:
Byron100 pisze:pewnie to moje przeoczenie za co przepraszam

-
- Forum Audi A6 / A7
Dokładnie tak było.sawik pisze:Czyli dostępne od samego początku produkcji tj. od 2004r. tylko w zależności jaka wersjaitd. super dzięki! Gdzieś ale już nie pamiętam wyczytałem, że w standardzie już seryjnie były od 2007r. a 2004-2007 tylko jak miały przód ksenon to tył Led, nie wiem czy to prawda