Audi C5 Sedan by Pawel84
w poprzednim aucie miałem przetwornice z allegro, dałem rok temu 150zł, jedna siadła po tygodniu, wymieniłem na inną, za jakiś czas jeden żarnik stracił kolor i świecił na żółto jak zwykła żarówka. W A6 mam ten zestaw http://www.car-art.pl/p269,zestaw-xenon ... frowy.html , wszystko ukryte w lampach, mieszczą się idealnie bez żadnych przeróbek, od paxdziernika 2011 nic z nimi się nie dzieje.
- MaRRcin929
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
HIDy jak najbardziej na ok bo sam tez owe posiadam z tym ze ja mam barwe 5K bo nie chcialem nic wchodzacego w niebieski, oswietlenie wnetrza bardziej mi odpowiada seria niz takie niebieskie(chociaz napisales ze tak akurat wyszlo na zdjeciach) . Swoja droga bardzo ladny kolor.
1.8T MrcZk'a hybryda itd
najlepsze zarowki z jakimi mialem stycznosc do philips blue vision http://allegro.pl/zarowka-philips-h1-bl ... 28728.html nazwa moze mylic ale swieca na bialo i daja najlepsze swiatlo ze wszystkich spotkanych przezemnie zarowek, nastepny krok po nich to HID,sam sie zastanawiam czy jak nie bede mial czego robic z kasa to czy nie kupic w miejsce drogowych. POLECAM
1.8T MrcZk'a hybryda itd
Bawiłem się dzisiaj w wygłuszanie drzwi przednich, na razie obkleiłem je od środka gąbczastą taśmą która puchnie do 5cm, idealnie nadaje się do wygłuszenia. Za raz za tapicerkę mam w planie przykleić takie sreberko dekarskie, które posiada 2mm tworzywa przypominającego papę, ale jest bardzo plastyczne i samoprzylepne. Kilka fotek z prac.
ps. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, nie poprawiło może walorów akustycznych głośników, ale za to mam w aucie dużo ciszej, i co najważniejsze nie słychac już głośników na zewnątrz jak to było do tej pory.
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
ps. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, nie poprawiło może walorów akustycznych głośników, ale za to mam w aucie dużo ciszej, i co najważniejsze nie słychac już głośników na zewnątrz jak to było do tej pory.