Witam.
Koledzy posiadam VW T4 2.5 TDI 150KM. Z tego co się orientuje to są silniki takie jak w audi c4 i tu zwracam się o pomoc.
Busior ma małą przerwę w mocy, mianowicie auto ciągnie do 2tyś. obrotów ma 2-3 sekundy przerwy i ciągnie dalej.
Jaka może być tego przyczyna?
Myślę że to nie jest turbo bo by strasznie dymił, a on zadymi tylko podczas mocnego wciśnięcia gazu i to nie mocno.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
[ INNY] [2.5 TDI ALL] Dokładnie VW T4 Przerwa w mocy
[ INNY] [2.5 TDI ALL] Dokładnie VW T4 Przerwa w mocy
Audi A6 C5 2.5 TDI Sedan 180 KM + CHIP
Teoretycznie nie pokazuje żadnych błędów.
Elektronik mówił że trzeba by sprawdzić podczas jazdy, niestety nie było na to czasu
A czy przepływomierz mógł by mieć na to jakiś wpływ? Błędu na nim nie ma ale będąc za granicą wysiadł mi i kolega przywiózł nowy z Polski (z tego co pamiętam to zamiennik), sprzedawca w sklepie mówił że to jest od 105KM ale na 100% będzie pasował i do 150KM
Elektronik mówił że trzeba by sprawdzić podczas jazdy, niestety nie było na to czasu
A czy przepływomierz mógł by mieć na to jakiś wpływ? Błędu na nim nie ma ale będąc za granicą wysiadł mi i kolega przywiózł nowy z Polski (z tego co pamiętam to zamiennik), sprzedawca w sklepie mówił że to jest od 105KM ale na 100% będzie pasował i do 150KM
Audi A6 C5 2.5 TDI Sedan 180 KM + CHIP