W autku przyciemniłem tylne szyby, zmieniłem głośniki na Helix Dark Blue 62.1, Fabryczne radio zamieniłem na Pioneera, w bagazniku mam mały sub na Lanzarze Max 12 napędzany Carpowerem HPB 1502, nie zajmuje duzo miejsca a gra całkiem nieźle. Jako że moja limuzyna stała smiesznie wysoko, zamówiłem komplet spręzyn Eibach Pro Kit, obniżających auto o 3cm. Na koniec przyszła pora na felgi. Autko kupiłem z felgami Rial Imola, z rantem, nie specjalnie wyglądały na tym aucie w fabrycznym stanie, teraz gdy je wypiaskowałem, pomalowałem środek na czarno a ranty wypolerowałem, przy lekko obnizonej A6 już nie wyglądają tak tragicznie.
A6 dostała jeszcze xenony 6000k na przetwornicach slim, do tego wszystkie mozliwe żarówki w środku, postojówki i oświetlenie tablicy wymieniłem na ledy SMD w kolorze zimny biały, na tokach wyszły dziwnnie niebieskie, nie wiem dlaczego.
Plany na przyszłość:
1. Wymiana kierownicy. Autem jeździł facet bez reki, miał fabrycznie zamontowaną gałkę na kierownicy, zostało po niej wygniecenie, które nie przeszkadza w uzytkowaniu ale psuje troche jej wygląd
2. Zakup podłokietnika, gdyż poprzedniemu włascicielowi nie był on potrzebny
3. Fotel kierowcy w jednym miejscu ma lekkie przetarcie, rzeba to zreperować
4. Wygłuszenie bagażnika, maty już mam, brakuje czasu
5. Sprzedaż oryginalnych alu 15 z zimówkami, 17 zostawie na zime, na lato 18 może nawet 19