Witam,
Pewnego dnia znalazłem ogłoszenie na otomoto i skontaktowałem się z właścicielem który potwierdził mi telefonicznie przebieg 258000km auta oraz jego idealny stan. Umówiliśmy się na oględziny ponieważ człowiek wydawał się uczciwy i wiarygodny. Wybrałem się zatem w podróż rano pociągiem z Warszawy do Krakowa. Umówiliśmy się na konkretną godzinę mimo to sprzedawca spóźnił się 2 godziny i przez ten czas nie odbierał telefonu. Gdy przyjechał poinformował mnie że zaspał. Później w serwisie po oględzinach okazało się że jest problem z uruchomieniem samochodu. Dodatkowo po podpięciu komputera wyszło że auto ma przebieg 500000km. Mechanik który sprawdzał samochód znalazł bardzo wiele wad i skwitował że jeżeli kupie samochód to od razu powinienem w dachu wyciąć otwór bo to nie będzie samochód tylko skarbonka. Poniżej treść ogłoszenie:
Witam wszystkich zainteresowanych zakupem niezawodnego,bezpiecznego,komfortowego oraz oszczędnego auta jakim jest A6 1.9 Tdi.Nie będę się rozpisywał ponieważ jak ktoś szuka takiego auta to wie co jest plusem a co minusem..Autko sprzedaję gdyż posiadam jeszcze jedno takie audi więc dwa już nie są Mi potrzebne.Niema zmartwieĂą że zawieszenie jest do roboty ponieważ było wszystko wymieniane w tym roku,w tym kolorze czarna perła prezentuje się wyśmienićie. Autkiem jeżdzę na codzieĂą,wszystko jest sprawne i niema zmartwieĂą iż po zakupie będą jakieś niepotrzebne wydatki.Do autka posiadam komplet kluczyków oraz wszystkie kśiążki włącznie z serwisową co można sprawdzić w autoryzowanym serwisie ASO Audi,wiem że ludzie jeżdzą wielkie kilometry za samochodami ale Ja nie należę do oszustów i jestem uczciwym sprzedawcą.Pierwsza rejestracja samochodu 21-12-2004.Autko do oglądnięcia codziennie w Krakowie po wcześniejszym uzgodnieniu tel.Sprzedaję okazyjnie ponieważ auto będzie stało 4 mieśiące gdyż jestem zapakowany w gips a szkoda żeby stało.
[towar]Odradzam Audi A6 Piękne audi A6.Ostatni wypust.Kraków
[towar]Odradzam Audi A6 Piękne audi A6.Ostatni wypust.Kraków
Ostatnio zmieniony 05 sie 2012, 15:10 przez kuzyn, łącznie zmieniany 2 razy.
- Wybuchowy2
- Forum Audi A6 / A7
Re: [towar]Odradzam Audi A6 Piękne audi A6.Ostatni wypust.Kr
kuzyn pisze:Autko sprzedaję gdyż posiadam jeszcze jedno takie audi więc dwa już nie są Mi potrzebne.
Co za typkuzyn pisze:Sprzedaję okazyjnie ponieważ auto będzie stało 4 mieśiące gdyż jestem zapakowany w gips a szkoda żeby stało.