[A6 C5 ] oto moja mała niemka, new foty czerwiec/09 ;-)str.8
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AAT 115KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Witam autko ładne. Ale przez te fele to bedziesz płakał >> non stop bedziesz je prostował lub tak jak któryś z kolegów wspomniał "kupował opony" za duze cale na nasze drogi max 18 cali.
a sprawa jest tego typu jak zamontowales to wszystko i jka głosniki wytrzymuja to wszystko. bo widz eze masz jeszcze oryginalne radio concerta. Jak to masz podpiete?? Ja słyszlem ze z tym radiem sie nie powojuje gdy masz dokladki tak jak tuba itd...
a sprawa jest tego typu jak zamontowales to wszystko i jka głosniki wytrzymuja to wszystko. bo widz eze masz jeszcze oryginalne radio concerta. Jak to masz podpiete?? Ja słyszlem ze z tym radiem sie nie powojuje gdy masz dokladki tak jak tuba itd...
<<Koozi>>
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam Witam - Piękna "sztuka", że tak powiem ...
idealnie sie w trawce wkomponowała, nie będe ukrywał, że na nowe Foty oczekuję!
Jagielow- przecież napisał, że foty stare a radyjo wymienione, foty wkrótce...nie czepiaj się
:D :D
Fele maszprzesadzone człowieku- tak ci "powiem" ... powodzonka

Jagielow- przecież napisał, że foty stare a radyjo wymienione, foty wkrótce...nie czepiaj się

Fele maszprzesadzone człowieku- tak ci "powiem" ... powodzonka
Cztery Kółka, Jak Cztery Żywioły. Piękno Tej Ziemi 
One LoVe - Jah Reggae Rastafari

One LoVe - Jah Reggae Rastafari
- fanatyk_aut
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Bardzo godna furaczka!
Wszystko wyglada przepieknie, fela, lakierek wydeszek zaciski,.. postarales sie widac 
Jedynie co bym zmienil ,ale tu juz kwestia gustu to fotele na te z wersji sport. Byloby to idealnie dopelnienie, kwintesencja smaku i finezji
Poza tym furacz tip top!

Jedynie co bym zmienil ,ale tu juz kwestia gustu to fotele na te z wersji sport. Byloby to idealnie dopelnienie, kwintesencja smaku i finezji

Poza tym furacz tip top!
-
- Forum Audi A6 / A7
Odnośnie tych foteli to wiem wiem
są w planie na wiosne zostaną zmienione na beżowe recaro (miałem takie w porzedniej S4 swietne trzymanie :lol: i wygląd)...jest duzo planow które chciałbym przy niej zrealizować ..... :mrgreen:
[ Dodano: 2008-12-12, 13:06 ]
Musze wkońcu się zmobilizować i te zdjęcia porobić bo w środku doszły beżowe dywaniki z obszyciem w jasnej skórze , gałka zmiany biegów MOMO GTR i do tego skórzany beżowy mieszek Pasubio ... tarcze Indiglo czekają na założenie... <mikołaj> z ostatnich zmian mechanicznych wkońcu założona porządna gleba teraz leży dużo niżej :-D
pozdro;) :-P

[ Dodano: 2008-12-12, 13:06 ]
Musze wkońcu się zmobilizować i te zdjęcia porobić bo w środku doszły beżowe dywaniki z obszyciem w jasnej skórze , gałka zmiany biegów MOMO GTR i do tego skórzany beżowy mieszek Pasubio ... tarcze Indiglo czekają na założenie... <mikołaj> z ostatnich zmian mechanicznych wkońcu założona porządna gleba teraz leży dużo niżej :-D
pozdro;) :-P
< Nigdy nie jedż szybciej ..
.. niż Twój anioł stróż potrafi latać >
.. niż Twój anioł stróż potrafi latać >
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: szebart
- Rocznik: 2015
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 TFSI 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
max opcja to to nie jest :-P felgi tomasona sa piekne sam swego czasu mialem na nie ochote ale 19'' z obnizona zawiechą to wspolczuje na nich jazdy i bynajmniej nie chodzi o komfort podczas jazdy tylko krawezniki dziury itp - masakra heh jak to trzeba uwazac. bryczka ladna aha no i ten wydech....moim zdaniem nie pasuje do A6 tez mialem podobna koncowe ale to wymienilem :mrgreen: ogolne wrazenie 8/10 poozdro!
Cowards die many times before their deaths;
The valiant never taste of death but once.
280 KM BITURBO
viewtopic.php?t=3681
The valiant never taste of death but once.
280 KM BITURBO
viewtopic.php?t=3681