W zeszłym miesiącu ukradli mi A6 trochę stała w lesie ale się znalazła w całości:>
Nie nacieszyłem się nią bo miałem sporo problemów z policją, urzędasami i wgl ale udało mi się ją normalnie legalnie zarejestrować

Dokładniej to było wczoraj, podjechałem świeżo zarejestrowanym samochodem pod blok żeby go wyczyścić, wszystko ładnie pięknie wyczyściłem ale przez ten upał stwierdziłem że bez wyjazdu nad wodę się nie obejdzie. No więc ruszyłem przejechałem jakieś 10km i nagle mi auto zgasło! Wyhamowałem i myślę K***a co jest grane ? Odpaliłem go normalnie i się wróciłem wtedy mi się straciła klima, wspomaganie i ładowanie

Korzystałem między innymi z tego artykułu:
http://www.audiklub.org/forum/viewtopic ... 7&t=108758
Daje bo może się komuś przydać, ładnie wszystko jest w nim poukładane tylko u mnie było troszkę inaczej

Między innymi śruby pionowe od zderzaka kręciły się w miejscu co doprowadzało mnie do szału

Ale udało się, wyciągnąłem światła zdjąłem zderzak, odkręciłem chłodnicę, koło i dostałem się do "PASKÓW" a raczej ich pozostałościach

Nie wiem czy tam był jeden czy więcej ale po tym co zostało trudno mi powiedzieć, jedna rolka jest uszkodzona i nie wiem czy czasem z resztą jest wszystko okej nie wiem jak to sprawdzić, jakiej firmy pasek/i kupić i jak to zrobić by wszystko było super POMOÂŻECIE???

Zdjęcia porobię i dodam w poniedziałek.
Liczę na Was i z góry dziękuję:D