greg25, że temat jest techniczny to masz oczywiscie rację
Ale gdyby tak ściśle się trzymac "techniczności" to należało na pytanie załozyciela tematu odpisać, że " nie takich rzeczy się nie robi w skrzyni tiptronik 5 biegowy. To sa procedury dla tiptronika 6 biegowego". Takie cos (innymi słowami) nie raz napisałem !
Było to poddawane w wątpliwość. Najwięcej zamieszania wprowadził tu znany serwis umawiając kolegę na zrobienie tych 2 usług (tych których się nie robi) !
Nie będę przypominał kto i z jakich powodów bronił stanowiska serwisu, bo zamiast pouczenia dostanę pewnie bana za wycieczki
Zabierałem głos w temacie bo chciałem obronić kolegę przed poniesieniem kosztów za coś czego się nie robi, więc cel miałem, jakby to powiedzieć, szczytny

.
Owszem powstało przy tym pewne OT.
A na temat OT:
1. Nie takie OT na tym forum bywały i nic się nie stało!
2. Nie ja zacząłem to OT

.
Zacytowana przez Ciebie moja odpowiedź jest reakcją na zaczepkę i późniejsze "dowcipne" aluzje co do mojego poziomu inteligencji wykreowane przez mojego adwersarza. Reakcja z mojej strony była obroną.
Wg tego co widać sprawa sama się zakoĂączyła 2,5 doby temu, więc mnie osobiście nawet do głowy nie przyszło aby zgłąszać sprawę do Administracji z prośbą o interwencję. Czy ma to służyć podgrzewaniu emocji ?
Przepraszam kolegów, że ich naraziłem na czytanie owego OT. Patrząc obecnie z dystansu czasu i konsekwencji, już bym drugi raz tak nie postąpił.
A z ciekawości niezmiernej chciałbym zadać pytanie (jak najbardziej superkonkretne !

) założycielowi tematu. Jakbyś mógł zdradzić Kolego ile Cię kosztowała ta wizyta serwisowa

?

Bo domyslam się, że mimo tej pomyłki w umawianiu Ciebie to nie odbyło się to za free ?