Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.

Lokalna w/w grupa sympatyków Forum Audi A6 / A7.
wombat
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: wombat » 13 cze 2012, 16:23

Witam koledzy, mam problem ze sprzedażą swojej a6, czy mógłbym w przyszły poniedziałek podjechać do was "oględziny i wycenę" ? ogłoszenia są od 3miesięcy na serwisach internetowych i za dużego zainteresowania nie ma.

The Rock

Post autor: The Rock » 13 cze 2012, 20:18

wombat, To zapewne to auto http://otomoto.pl/audi-a6-2-8-v6-lpg-qu ... 74399.html widzisz kolego masz pecha dlatego że jakbyś jeździł na spota to pewnie byś sprzedał auto kolega Maciek był na kupnie a6 na pewno byście się dogadali . A co do auta ze zdjęć wygląda ładnie a że masz problem ze sprzedażą <mysli> rynek a6 jest przeogromny gdyby miała wymalowane dokładki i jakieś fajne felgi wydaje mi się że by poszła bez problemu <okok>
krzysztofput pisze:Przyjechać zawsze mozesz, nawet wskazane , ale co sobie wyobrażasz że którys z kolegow Ci to sprzeda czy wyceni
A co do kolegi wypowiedzi pojechał może ostro ale to tylko dlatego że ludzie przypominają sobie o spotach tylko po to że coś CHCÂĄ LUB POTRZEBUJÂĄ !! !!

Tu jest jeden z filmików który pokazuje jak jest u nas na spotach <lol>

MikeeNHa

Post autor: MikeeNHa » 13 cze 2012, 20:58

The Rock pisze:krzysztofput napisał/a:
Przyjechać zawsze mozesz, nawet wskazane , ale co sobie wyobrażasz że którys z kolegow Ci to sprzeda czy wyceni
A co do kolegi wypowiedzi pojechał może ostro ale to tylko dlatego że ludzie przypominają sobie o spotach tylko po to że coś CHCÂĄ LUB POTRZEBUJÂĄ !! !!
Zdecydowanie zgadzam sie z tym co napisal Rock, zreszta ostatnio nawet poruszalismy ten temat na spocie. I ja nie jestem w zadnym wypadku weteranem SPOTOW czy FORUM, gdyz biorac pod uwage pozostala czesc ekipy jestem nowy, ale wychodze z jednego prostego zalozenia : chcesz przyjechac na spot raz, bo potrzebujesz podpiac swoje wozidlo pod VAG'a, lub szukasz jakiejs porady / pomocy - daruj sobie. I tutaj nie chodzi o Nasza niechec do pomocy lub wsparcia. Wiele jest osob u Nas, ktore sluza pomoca i rada w wielu kwestiach, ale takie wsparcie otrzymuja Ci, ktorzy sa czescia Naszej ekipy a nie traktuja poniedzialkowych spotow jako darmowej ekspertyzy, lub mobilnego "warsztatu".

wombat,
Nie odbieraj mojego posta jako wiadomosci "Nie przyjezdzaj". Zapraszamy w poniedzialek a najlepiej co poniedzalek. Rekcja Nasza jest taka a nie inna, bo ostatnio kilka osob sie wlasnie tak zjawilo na spocie z masa pytan itd. i na tym zakonczyli swoja przygode. :)

Co poniedzialek to samo miejsce ta sama godzina <okok>

Awatar użytkownika
Wyrwiząb
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Radosław
Rocznik: 2004
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.0T CREH 340KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Benzyna

Post autor: Wyrwiząb » 13 cze 2012, 23:52

MikeeNHa pisze:
The Rock pisze:
wombat,
NZapraszamy w poniedzialek a najlepiej co poniedzalek. Rekcja Nasza jest taka a nie inna, bo ostatnio kilka osob sie wlasnie tak zjawilo na spocie z masa pytan itd. i na tym zakonczyli swoja przygode. :)

Co poniedzialek to samo miejsce ta sama godzina <okok>
Tylko niech kolega wombat rowerem się nie wypuszcza. Jeden taki raz tylko przypedałował to go w beton wtarli :)

Awatar użytkownika
Wyrwiząb
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Wyrwiząb » 16 cze 2012, 07:27

censored pisze:hehehe jaka bojowa postawa <lol> <lol>

Proszę szanownego paĂąstwa , jak by ktoś miał problem z FISem , czyli do wymiany , to od przyszłego tygodnia można się do mnie zgłaszać :)

Koszt 250zł :) za całość :)
Mnie na tym wyświetlaczu często zapala się pomaraĂączowy symbol z dystrybutorem, ale tego mi chyba nie naprawisz :)

The Rock

Post autor: The Rock » 17 cze 2012, 16:11

Siemanko jak tam ruszać jutro dupy na spota piękna pogoda będzie meldować się kto będzie !! !!

Awatar użytkownika
marvin
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: marvin » 17 cze 2012, 17:56

Ja bede
black_six

madmajster
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Tomasz
Rocznik: 1996
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 1.8T AEB 150KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual

Post autor: madmajster » 17 cze 2012, 21:07

...ja wreszcie jutro będę :) nie wiem, musiałbym ro*z*du*cyć auto żebym jutro nie był heheh <figielek>

się zastanawiam co się bardziej opłaca - czy polerować stare lampy przednie (a nie mam zielonego pojęcia jak się to robi i pewnie bym je tyłko zdupczył czy kupić nowe ) takie o : http://allegro.pl/audi-a6-c5-lift-01-05 ... 73209.html <mysli>
A teraz prędko! Zanim dotrze do nas, że to bez sensu...

The Rock

Post autor: The Rock » 17 cze 2012, 21:45

madmajster, Na temat lamp pogadamy na spocie <okok>

Awatar użytkownika
Wyrwiząb
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Wyrwiząb » 18 cze 2012, 10:11

The Rock pisze:Siemanko jak tam ruszać jutro dupy na spota piękna pogoda będzie meldować się kto będzie !! !!
Koledzy, jak się uda to przyjadę dziś i zorganizuje konkurs w którym będa ę NAGRODY! Proszę tylko kogoś o zabranie stopera, bo nie mam. Stroje sportowe nie są wymagane, bo to nie bieg przez wózki sklepowe, Wasze auta też nie ucierpią.

Ps. Będę na drugim rowerze, albo może nie ;)

The Rock

Post autor: The Rock » 18 cze 2012, 10:57

Wyrwiząb, Ze stoperem niema problemu bo w każdej komórce jest <okok>
Wyrwiząb pisze:Ps. Będę na drugim rowerze, albo może nie
Przyjedz A6 <lol>

Awatar użytkownika
Wyrwiząb
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Wyrwiząb » 18 cze 2012, 11:28

The Rock pisze:Wyrwiząb, Ze stoperem niema problemu bo w każdej komórce jest <okok>
Wyrwiząb pisze:Ps. Będę na drugim rowerze, albo może nie
Przyjedz A6 <lol>
A no tak przecież mam, za gorąco jest :)
Jeżeli ktoś może to proszę zatem o zabranie notesu i czegoś do pisania. Mam dużo na głowie dziś, do tego skompletowanie sprzętu do rywalizacji 8-) i nagród. Mam nadzieję, że mi się uda uruchomić to za pomocą czego będziemy bić rekordy.
Napiszcie jak robimy. Nagrody dla 1,2 i 3 zawodnika, czy po prostu potem rozlosujemy jakoś? Za pierwsze miejsce będzie coś na prawdę fajnego :)

MikeeNHa

Post autor: MikeeNHa » 18 cze 2012, 11:36

Wyrwiząb pisze:A no tak przecież mam, za gorąco jest
Jeżeli ktoś może to proszę zatem o zabranie notesu i czegoś do pisania. Mam dużo na głowie dziś, do tego skompletowanie sprzętu do rywalizacji 8-) i nagród. Mam nadzieję, że mi się uda uruchomić to za pomocą czego będziemy bić rekordy.
Napiszcie jak robimy. Nagrody dla 1,2 i 3 zawodnika, czy po prostu potem rozlosujemy jakoś? Za pierwsze miejsce będzie coś na prawdę fajnego
Niech zgadne.. za miejsce I-sze będzie tylne koło roweru TREK do naprawy + kilka szprych do regeneracji :)

ps. cieekawe co to dziś będzie na tym spocie <mysli>

Awatar użytkownika
Wyrwiząb
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Wyrwiząb » 18 cze 2012, 12:50

MikeeNHa pisze:
Wyrwiząb pisze:A no tak przecież mam, za gorąco jest
Napiszcie jak robimy. Nagrody dla 1,2 i 3 zawodnika, czy po prostu potem rozlosujemy jakoś? Za pierwsze miejsce będzie coś na prawdę fajnego
Niech zgadne.. za miejsce I-sze będzie tylne koło roweru TREK do naprawy + kilka szprych do regeneracji :)
Romskie dziecko w brudnych spodniach i z osmarkanym nosem, od małego wprawione w kradzieżach samochodowego sprzętu audio. W przypadku nieodebrania nagrody, pocztą zostanie wysłana cała 18 osobowa rodzina!! :)

madmajster
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Tomasz
Rocznik: 1996
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 1.8T AEB 150KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual

Post autor: madmajster » 18 cze 2012, 17:26

Wyrwiząb pisze:
The Rock pisze:Wyrwiząb,
Za pierwsze miejsce będzie coś na prawdę fajnego :)

Laska??? :P
zobaczymy coś tam nawymyślał , ale z góry zaznaczam ,że nie piję dziś :p ;p
A teraz prędko! Zanim dotrze do nas, że to bez sensu...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Małopolskie”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja