[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
wombat, To zapewne to auto http://otomoto.pl/audi-a6-2-8-v6-lpg-qu ... 74399.html widzisz kolego masz pecha dlatego że jakbyś jeździł na spota to pewnie byś sprzedał auto kolega Maciek był na kupnie a6 na pewno byście się dogadali . A co do auta ze zdjęć wygląda ładnie a że masz problem ze sprzedażą
rynek a6 jest przeogromny gdyby miała wymalowane dokładki i jakieś fajne felgi wydaje mi się że by poszła bez problemu 

Tu jest jeden z filmików który pokazuje jak jest u nas na spotach

A co do kolegi wypowiedzi pojechał może ostro ale to tylko dlatego że ludzie przypominają sobie o spotach tylko po to że coś CHCÂĄ LUB POTRZEBUJÂĄkrzysztofput pisze:Przyjechać zawsze mozesz, nawet wskazane , ale co sobie wyobrażasz że którys z kolegow Ci to sprzeda czy wyceni

Tu jest jeden z filmików który pokazuje jak jest u nas na spotach

Zdecydowanie zgadzam sie z tym co napisal Rock, zreszta ostatnio nawet poruszalismy ten temat na spocie. I ja nie jestem w zadnym wypadku weteranem SPOTOW czy FORUM, gdyz biorac pod uwage pozostala czesc ekipy jestem nowy, ale wychodze z jednego prostego zalozenia : chcesz przyjechac na spot raz, bo potrzebujesz podpiac swoje wozidlo pod VAG'a, lub szukasz jakiejs porady / pomocy - daruj sobie. I tutaj nie chodzi o Nasza niechec do pomocy lub wsparcia. Wiele jest osob u Nas, ktore sluza pomoca i rada w wielu kwestiach, ale takie wsparcie otrzymuja Ci, ktorzy sa czescia Naszej ekipy a nie traktuja poniedzialkowych spotow jako darmowej ekspertyzy, lub mobilnego "warsztatu".The Rock pisze:krzysztofput napisał/a:
Przyjechać zawsze mozesz, nawet wskazane , ale co sobie wyobrażasz że którys z kolegow Ci to sprzeda czy wyceni
A co do kolegi wypowiedzi pojechał może ostro ale to tylko dlatego że ludzie przypominają sobie o spotach tylko po to że coś CHCÂĄ LUB POTRZEBUJÂĄ![]()
wombat,
Nie odbieraj mojego posta jako wiadomosci "Nie przyjezdzaj". Zapraszamy w poniedzialek a najlepiej co poniedzalek. Rekcja Nasza jest taka a nie inna, bo ostatnio kilka osob sie wlasnie tak zjawilo na spocie z masa pytan itd. i na tym zakonczyli swoja przygode.

Co poniedzialek to samo miejsce ta sama godzina

- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radosław
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
MikeeNHa pisze:Tylko niech kolega wombat rowerem się nie wypuszcza. Jeden taki raz tylko przypedałował to go w beton wtarliThe Rock pisze:
wombat,
NZapraszamy w poniedzialek a najlepiej co poniedzalek. Rekcja Nasza jest taka a nie inna, bo ostatnio kilka osob sie wlasnie tak zjawilo na spocie z masa pytan itd. i na tym zakonczyli swoja przygode.
Co poniedzialek to samo miejsce ta sama godzina
- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7
Mnie na tym wyświetlaczu często zapala się pomaraĂączowy symbol z dystrybutorem, ale tego mi chyba nie naprawiszcensored pisze:hehehe jaka bojowa postawa![]()
![]()
Proszę szanownego paĂąstwa , jak by ktoś miał problem z FISem , czyli do wymiany , to od przyszłego tygodnia można się do mnie zgłaszać![]()
Koszt 250złza całość

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
...ja wreszcie jutro będę
nie wiem, musiałbym ro*z*du*cyć auto żebym jutro nie był heheh
się zastanawiam co się bardziej opłaca - czy polerować stare lampy przednie (a nie mam zielonego pojęcia jak się to robi i pewnie bym je tyłko zdupczył czy kupić nowe ) takie o : http://allegro.pl/audi-a6-c5-lift-01-05 ... 73209.html

się zastanawiam co się bardziej opłaca - czy polerować stare lampy przednie (a nie mam zielonego pojęcia jak się to robi i pewnie bym je tyłko zdupczył czy kupić nowe ) takie o : http://allegro.pl/audi-a6-c5-lift-01-05 ... 73209.html

A teraz prędko! Zanim dotrze do nas, że to bez sensu...
- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7
Koledzy, jak się uda to przyjadę dziś i zorganizuje konkurs w którym będa ę NAGRODY! Proszę tylko kogoś o zabranie stopera, bo nie mam. Stroje sportowe nie są wymagane, bo to nie bieg przez wózki sklepowe, Wasze auta też nie ucierpią.The Rock pisze:Siemanko jak tam ruszać jutro dupy na spota piękna pogoda będzie meldować się kto będzie![]()
Ps. Będę na drugim rowerze, albo może nie

- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7
A no tak przecież mam, za gorąco jestThe Rock pisze:Wyrwiząb, Ze stoperem niema problemu bo w każdej komórce jest
Przyjedz A6Wyrwiząb pisze:Ps. Będę na drugim rowerze, albo może nie

Jeżeli ktoś może to proszę zatem o zabranie notesu i czegoś do pisania. Mam dużo na głowie dziś, do tego skompletowanie sprzętu do rywalizacji 8-) i nagród. Mam nadzieję, że mi się uda uruchomić to za pomocą czego będziemy bić rekordy.
Napiszcie jak robimy. Nagrody dla 1,2 i 3 zawodnika, czy po prostu potem rozlosujemy jakoś? Za pierwsze miejsce będzie coś na prawdę fajnego

Niech zgadne.. za miejsce I-sze będzie tylne koło roweru TREK do naprawy + kilka szprych do regeneracjiWyrwiząb pisze:A no tak przecież mam, za gorąco jest
Jeżeli ktoś może to proszę zatem o zabranie notesu i czegoś do pisania. Mam dużo na głowie dziś, do tego skompletowanie sprzętu do rywalizacji 8-) i nagród. Mam nadzieję, że mi się uda uruchomić to za pomocą czego będziemy bić rekordy.
Napiszcie jak robimy. Nagrody dla 1,2 i 3 zawodnika, czy po prostu potem rozlosujemy jakoś? Za pierwsze miejsce będzie coś na prawdę fajnego

ps. cieekawe co to dziś będzie na tym spocie

- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7
Romskie dziecko w brudnych spodniach i z osmarkanym nosem, od małego wprawione w kradzieżach samochodowego sprzętu audio. W przypadku nieodebrania nagrody, pocztą zostanie wysłana cała 18 osobowa rodzina!!MikeeNHa pisze:Niech zgadne.. za miejsce I-sze będzie tylne koło roweru TREK do naprawy + kilka szprych do regeneracjiWyrwiząb pisze:A no tak przecież mam, za gorąco jest

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual