[ All] FLOKOWANIE deski rozdzielczej, podsufitki...???
ja flokowałem u nich słupki dwukrotnie (dodatkowe zegary + głośniki). Raz wyszły super, raz spartolili robotę.
flock wygląda bardzo fajnie, ale ma 2 ogromne wady:
* po flokowaniu latają te małe igiełki jeszcze z miesiąc czasu jak nie lepiej (syf w aucie)
* powierzchnia po flockowaniu jest bardzo delikatna. Jeżeli ma to być dotykane regularnie to proponuję odpuścić temat
flock wygląda bardzo fajnie, ale ma 2 ogromne wady:
* po flokowaniu latają te małe igiełki jeszcze z miesiąc czasu jak nie lepiej (syf w aucie)
* powierzchnia po flockowaniu jest bardzo delikatna. Jeżeli ma to być dotykane regularnie to proponuję odpuścić temat

disco to dla mnie wszystko 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radek
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Ja kiedyś flokowałem troszkę i powiem tak.. fajna rzecz jak się nie przesadzi. U kolegi robiłem w S4 i wyszło fajnie..ale to S4..
Koszt flokowania sufitu nie mały... a ja ogarnąłem to tak w poprzednim aucie
![Obrazek]()
w obecnym jest taki sam plan na wolną chwilę
Flock strasznie się syfi/kurzy i trzeba czyścić non stop szczoteczką.. ogólnie w A6 raczej średnio to by wyglądało.
Koszt flokowania sufitu nie mały... a ja ogarnąłem to tak w poprzednim aucie
w obecnym jest taki sam plan na wolną chwilę

Flock strasznie się syfi/kurzy i trzeba czyścić non stop szczoteczką.. ogólnie w A6 raczej średnio to by wyglądało.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radek
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
No taa..do recaro i 300 KM wygląda super..to 130 konnego diliżansu w serii to koślawa akcjarafalpe pisze:Wg mnie wygląda bardzo zadowalająco

Są różne metody na czyszczenie..co komu lepiejrafalpe pisze:Są lepsze metody czyszczenia floku niż szczotka. W ikei kupuje się rolkę klejącą do czyszczenia ubraĂą. Syf schodzi pieknie