Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[ All ] Jvc czy LG

Car Audio
Audi A7 Klub

Post autor: Audi A7 Klub » 21 maja 2012, 15:47

kamilos_69 pisze:Pomiędzy modelami i propozycjami które tutaj się pojawiły (prócz lg) to dźwiękowo nie będzie dużej różnicy

Przecież to wiadome jest <lol> . Wszystkie radia są w przedziale cenowym do + / - 350zł. Więc radio powiedzmy za 300zł będzie w sumie tak samo grał co radio za 380zł. Taki przedział w cenach to tylko wodotryski, czyli wejścia USB, czytnik kart pamięci czy też tysiące kolorów podświetlania. A we wszystkich radiach ten sam procesor dźwięku :p . Wiadomo, że bez wzmacniacza, okablowania i dobrych głośników, każde radio będzie w miare tak samo grało. Ale kolega napisał, że z biegiem czasu może i wzmak jakiś dojdzie, więc może być już całkiem przyzwoicie ;) <okok>

Forum Audi A6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Robert
Rocznik: 2014
Moje auto: A7 4G
Nadwozie: Hatchback
Silnik: 3.0 CDUC 245KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: Forum Audi A6 » 22 maja 2012, 22:18

Wiadome jest dla Ciebie i dla mnie i może jeszcze paru innych osób tutaj na forum ale dla całej innej reszty już nie bardzo <luzik>

Audi A7 Klub

Post autor: Audi A7 Klub » 22 maja 2012, 22:47

kamilos_69 pisze:Wiadome jest dla Ciebie i dla mnie i może jeszcze paru innych osób tutaj na forum ale dla całej innej reszty już nie bardzo <luzik>
Heh, no masz rację :-) (polać mu <okok> ). Więc musimy uświadamiać innych ;)

[ Dodano: 2012-05-26, 10:21 ]
No i co kolega wybrał? Bo jakoś sprawa ucichła... <rotfl>

imm3

Post autor: imm3 » 01 cze 2012, 11:28

Ja bym brał Pioneera ewentualnie JVC, bardziej ze skierowaniem na te pierwsze radio. Daje popalić seryjnym głośnikom :) Kenwooda nigdy nie miałem więc nic nie dodam. A co do sony miałem dwa egzemplarze i grały słabiej, gorsze wykonanie. Może mi się takie trafiły ale w jednym i w drugim psuły się przyciski.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja